Falus Ferenc vízleöntős akciójáról mik a vélemények?
Szerintem ez az ember egy komolytalan gyerekes asshead a hónaljig felhúzott rövidnadrágjában csak égeti Budapestet,és az Országot.
Nem értem,miért nem távolítják el az ilyen embert,remélem,senki nem gondolja komolyan,hogy egy ilyen balfék fogja irányítani a Fővárost.
Én már nem hiszem el, hogy az egész bagázs nincsen felvásárolva a Fidesz által műellenzéknek.
Ilyen nyomorékok nem lehetnek.
" Balfék? Azt se tudod, mi a programja Falus Ferencnek, és mit akarna tenni a fővárossal."
Csak kb. egy balfék hívja így fel magára a figyelmet program híján.
"Csak kb. egy balfék hívja így fel magára a figyelmet program híján."
Nem magára hívta fel a figyelmet, hanem az adományozásra a jó cél érdekében. Ilyen önzetlen cselekedetet láttál a FideSS politikusaitól?
Persze, rögtön avassuk szentté, mert nyakon tudta boríttatni magát egy vödör vízzel! Egyszerűen csak "trendi" akart lenni, ennyi a történet. Az adakozásról pedig azért beszélt, hogy "szóljon a néphez", nem azért, mert olyan önzetlen lenne.
Ez politika. Mindig a látszatra adnak.
"Nem magára hívta fel a figyelmet, hanem az adományozásra a jó cél érdekében. Ilyen önzetlen cselekedetet láttál a FideSS politikusaitól?"
Mit hazudsz? Nem magára? :D Egyébként nem érdekelnek akikre célzol, nem különbek, bár semmi köze a kérdéshez, gyenge terelés amit leművelsz arról, hogy alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!