Jobbik esélyei 2014-ben,2018-ban,2022-ben? Vélemények?
2014. 3. lesz ismét,
2018. 2. lesz - koalíció a fidesszel,
2022. a fidesz bedarálja
Önállóan kormányozni sosem fog.
Egyetértés vagy ellenérv?
Fantaszták, elvakultak véleménye nem mozgat!
szerintem az hogy 2018-ra bármilyen becslés csak is fantázia lehet.
idén biztosan nem nyernek. harmadikak lesznek, és szerintem a jelenleg történő arculat váltás elhibázott lépés. meglovagolták szépen a zsidózós cigánybűnözős vonalat, ami a válságban hozott is 15%-t. most nem hozna ennyit, gondolom ezt ők is tudják, ezért "felpuhultak". nem tudom ezzel viszont hány %-t tudnak fogni. szerintem többet buknak, mint amennyit nyernek, de szakemberek biztos kiszámolták, hogy ez nem így van. szerintem gyengébb eredményt érnek majd el most, mint négy éve. aztán 2018-ra vagy elővesznek egy újabb maszkot, vagy ha a gazdaság javul, akkor elsüllyednek.
Szerintem 2014-ben 2. vagy 3. helyen végeznek.
Későbbre jósolni őrültség, gyorsan változhatnak a dolgok. //Lásd 2006-ban még győzött a baloldal (mgj. igaz csalással), fél évvel később az Őszödi beszéd után meg már föl akarták őket koncolni (mgj. jogosan).//
De egy biztos sem a Fidesszel sem a baloldallal soha semmilyen koalícióba nem fognak lépni!
Tehát 2018-at vagy önállóan nyerik meg, vagy maradnak 2. helyen szerintem.
Valószínűleg igazad van, valami ilyesmi lesz a vége.
Én arra gondoltam, hogy esetleg már most is koalícióra léphetnek a Fidesszel és 2018-ra el is tűnhetnek.
Szóval lehet, hogy nem kell '22-ig várni a felszámolásukkal.
Szerintem ezzel az új liberális vonallal nagyot buknak,most már nem gárdisták menetelnek a kampányfilmjeikben ,hanem Golden retrieverek és kisgyermekek.Olyanok már,mint az szdsz volt a Kovács Pistikével.Na de az érdek felülírja az elveket Vonáéknál is.
Most harmadikok lesznek kb.10-15 képviselővel.
2018?Szerintem már nem jutnak be,esetlen 5-6%,aztán kuka.
Kedves kérdező hogyan lehetne a Jobbiknak 30 képviselője???Ahhoz legalább 25-30%-kot kellene elérnie,minden 1% kb.1 képviselő.
A realitás a 10-15 képviselő.
Szerintem most több képviselőjük lesz a parlamentben.
Most már ismertebbek lettek 2010 óta és a mostani kampányuk is befogadhatóbb az emberek számára.
Aki meg ismeri a jobbik elképzeléseit annak a véleményén nem változtat 1-2 kampányfilm meg plakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!