Tök felesleges vitázni, te 18 sem vagy én meg 31.... Sokat kell még tanulnod.........Majd lesz te is 31 és akkor már kicsit talán felelősségteljesebben fogsz gondolkodni és nem fogsz egy ilyen propagandaszöveget bevenni, mint, amit a jobbik is hirdet...Hogy: "mentsük meg Mo.-ot a pusztulástól..." Az államalapítás óta már elég sok idő telt el és még itt vagyunk! Úgyhogy ennyit a jobbik propagandájáról. Szerencsére sokan kiábrándultak belőlük...
2014. febr. 16. 20:04
22/48 anonim válasza:
Amikor a 4,44%-os MIÉP kvázi megszűnt, gondoltad volna, hogy a Jobbik elér 12%-ot? Honnét a bánatból gondolja bárki is, hogy például a cigányok problémája nem fog egyre szélesebb körben kihatni, amire a félig liberális megoldás eddig alkalmatlannak bizonyult? Majd amikor Lakatos Karcsikát beíratják a rózsadombi oviba, talán akkor még lehet is 51%-a a Jobbiknak.
2014. febr. 17. 16:37
23/48 anonim válasza:
"a saját sorsodat csak magad formálhatod,,,azon egy állam sem segíthet!"
Oké, ez alapból igaz. Dolgozol, termelsz. De pl. egy szolgáltató (szobafestő, autószerelő, könyvesboltos stb) hogy tehet szert megrendelésekre, keresletre, ha a gyári munkás kvázi nem létezik, mellette munkanélkülieket kell egyre nagyobb számban eltartani? Demográfiailag ez kész csőd.
2014. febr. 17. 16:43
24/48 A kérdező kommentje:
A politika a vidéket mindig magára hagyja, ergo Budapesten fényévekkel jobb a közbiztonság, mint ott... és ez mindig is így volt... Gondolom az is szerepet játszik benne, hogy a Bp-en és aglomeriációban él a lakosság 1/3-a
2014. febr. 17. 21:11
25/48 anonim válasza:
És ez szerinted jól van így? Hiába vagy te 31... nem tudsz azonosulni egy nemzet fogalmával, mit is jelent magyarnak lenni. A liberális métely süllyesztette ilyen mélyre a közbiztonságot és az alacsony életszínvonalat.. Mikor az általában cigány származású bűnöző bármit meg tehet, neked meg csak annyi jut az állam részéről: " hogy fogd be a pofád, tűrd el! " .. Mivel a rendőr is csak akkor jön ha büntetést kell írni egy rosszul felszerelt bringa miatt.. Ne te akarj már nekem Pestről megmagyarázni mit higgyek és mit nem. Itt vagyunk igen... és ez sem a magadfajtákon múlott, hogy mi magyarok tudtunk maradni.
2014. febr. 17. 21:20
26/48 tetro válasza:
21.11
hazugság. országos szinten Budapesten majdnem a legrosszabb a közbiztonság.
Én zuglóban élek és ezt nem tapasztalom......akármennyire is fáj ez neked... Éjjel is van, hogy kimegyek az utcára, senki nem támad meg...
2014. febr. 18. 08:05
28/48 A kérdező kommentje:
Na "nagy" rokkermagyar, most válaszolok neked utoljára....a pártod pont emiatt nem fog nyerni soha...Nézz magadba...Ha nem ért valaki egyet veletek, mindennek elmondjátok. "magadfajta"... Milyen is vagyok? Zsi@dó, ci@ány, haza@áruló, lib@si???? Melyiket mondod a sok közül? Ezt szoktátok nem ? NE TE ÉS A PÁRTOD DÖNTSE MÁR EL, HOGY KI ÉS MITŐL JÓ MAGYAR "EMBER"!! Az idézőjel pedig nem véletlen. A választáson - készüljél lelkiekben - 3.-ok lesztek, rosszabb eredménnyel , mint 2010-ben! Csak azért, hogy kicsit kárörvendő legyek... Egyébként pedig EU országos viszonylatban, Mo.-on a nagy átlagnál jobb a közbiztonság! És még valamit, nagyon remélem, hogy a 18 éves "óvódásoktól" előbb-utóbb megvonják a szavazati jogot, vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy az összes eltartottól, akiket mi adófizetők "pénzelünk"... mert ugye a te állami iskoládat is mi fizetjük, de mire, ha ennyire sötét vagy???
2014. febr. 18. 08:14
29/48 A kérdező kommentje:
Ja és abba is belenyugodhatsz, hogy a választást ismét Budapest dönti el, mint mindig :))) Úgyhogy ne Te akarj, már Pestről blablabla........ :D
2014. febr. 18. 08:18
30/48 EagleHUN válasza:
"szinte mindig együtt szavaznak a fidesszel"
Akkor együtt szavaznak ha jónak találják a dolgot, de sokszor meg nem, és ilyenkor meg ellenük szavaznak. Óvatosan ezzel a "mindig" szóval. Megvan a saját véleményük és elképzelésük mindenről.
Közelítsük meg fordítva a dolgot, ha te egyetértesz valamivel, de az ellenfeled is egyetért a dologgal akkor te "csakazértis" ellene szavaznál? Nos a baloldal ilyen sunyi "hajlékony" szokott lenni, a Jobbik meg nem! Ők mereven kitartanak az érveik/elveik/elgondolásaik mellett (és ez tetszik nekem), még akkor is ha azt egy másik párt vetette föl, de szerintük is jó, ha meg nem akkor ellene lesznek ennyi. Ennek így kellene működnie minden pártnál szerintem, ez nem bűn, sőt inkább pozitívum!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!