Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbik esélyei 2014-ben,2018-b...

Jobbik esélyei 2014-ben,2018-ban,2022-ben? Vélemények?

Figyelt kérdés

2014. 3. lesz ismét,

2018. 2. lesz - koalíció a fidesszel,

2022. a fidesz bedarálja

Önállóan kormányozni sosem fog.

Egyetértés vagy ellenérv?

Fantaszták, elvakultak véleménye nem mozgat!

2014. febr. 16. 14:13
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
51%

"A politika a vidéket mindig magára hagyja, ergo Budapesten fényévekkel jobb a közbiztonság, mint ott.."

Kit érdekel? Az ország nem a zuglódból, pöstödből áll!

A koroddal meg felesleges verned a melledet, értelmileg nem vagy 15-től több, szóval öngól volt. :)

"vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy az összes eltartottól, akiket mi adófizetők "pénzelünk"... mert ugye a te állami iskoládat is mi fizetjük, de mire, ha ennyire sötét vagy???"

Remélem nem kivételeznél a kinyalt seggű kedvenceitekkel sem sem? :)

2014. márc. 17. 21:20
 42/48 anonim ***** válasza:
91%
azért európa ellenesek mert gyarmatosít mindket az eu!!!!!!
2014. márc. 25. 22:31
 43/48 anonim ***** válasza:
90%
és szerintem idén megnyeri a fidesz vagy a jobbik! az mszp szét esik! a jobbiknak hatalmas esélyei vannal! koalícióra sosem lép a fidesszel a jobbik! mert nem akar korrupcióba keveredni, Vona azt mondta csak akkor lépne koalícióra velük ha a fidesz állna mögéjük... fordítva semmiképp!
2014. márc. 25. 22:34
 44/48 anonim ***** válasza:
45%
Téged és a vona barátodat meg gyarmatosítson Irán vagy az Oroszok! Mi maradnánk az EU mellett!
2014. márc. 26. 05:05
 45/48 EagleHUN ***** válasza:

Visszatérve az eredeti kérdésre:

Most így választások előtt számoljunk újra kicsit esélyeket, meg százalékokat.

A nagy baloldali összeborulás támogatottságát 30%-ra becsülték (szerintem nem volt annyi), de mára a Simon és egyéb ügyek miatt már csak 25% vagy az alatti.

A Jobbikot 20%-körülire becsülték korábban (megjegyzem már akkor is alábecsülték), most legalább 25%-körül vannak, de inkább több.

TFH: mindkettő 25%-25% azaz a két ellenzék együttesen 50%-ot birtokol!!!

Vagyis a Fidesznek maximum ennyi juthatna, de:

Ott van még az LMP és a Seres Mária pártja (SMS) valószínű mindkettő bejut kb 5%-al.

Azaz ellenzéki pártok összességében 60% körül állnak a Fidesznek így pedig 40%-jut.

Vagyis kormányt alakíthat majd, de csak kisebbségi kormányzással (nem lesz 2/3-ad, de még 50% sem)!!!

Minden döntésében és főleg a 2/3-os döntésekben a többi pártra fog szorulni, ez már borítékolható!

Szerintem az is borítékolható hogy a Jobbik ha csak néhány %-al is de megelőzi a Baloldali összeborulás romjait, tehát a legnagyobb ellenzéki párt lesz!

És még valami a baloldali összeborulás mivel több pártból áll a választási törvények szerint a bejutási küszöb annyi szorosát kell elérniük mint ahányan összeálltak. Tehát pl3 pártnak 3x5%=15%-ot.

Vagyis ha 6.-ig még legalább 10% zuhanna valami botrány miatt a támogatottságuk, BE SEM JUTNÁNAK!

2014. ápr. 3. 17:18
 46/48 anonim ***** válasza:
75%

Azért az kemény, hogy egy 34 éves úgy gondolja, hogy a kor nem számít. S egy 18 évet megélt személy akkora tapasztalatot szerezhetett, mint egy 31 éves.

Be kéne látni, hogy jah a kor nem minden, de nem véletlenül találták ki régen az a 18-as határ, amit a kamaszkor kitolódásával valóban nem ártana legalább a politikai ügyekben kitolni 30 évre. Vagy tényleg addig, amíg valaki el nem kezd dolgozni.

A történelmi példákkal meg lehet dobálózni, de azért megnézném a nagymagyar srác, hogy kapálgatna a földesura földjén a liberális eszmék nélkül. Tudom, tudom, azok nem ezek a liberális eszmék. DE biztos, hogy a jobbágyfelszabadítás és a többi, a nemesség számára nem valami nyugati huncutság volt? Hát dehogynem. Oszt most milyen klafa már, se robot nincs se a lányainkat/párjainkat nem kell felküldeni, ha a földesurasság megkívánná őket. Igaz, meglehet ezek beszüntetése csak a liberális nyugati gyarmatosító politika első lépései voltak. Utóbbiaknál meg ott van a (még be nem fejezett) női emancipációs folyamat bleah hánynom kell...

Szívből tanácsolom elolvasni A Felhők Széchényi „Hitel” Cz. műve ellen. (úgysem fogja elolvasni senki, de azért hátha)

Ajánlom minden jobbiknak attól függetlenül, hogy ő az értelmesebb vagy a vad brm kategóriába tartozik. Csak képzeljétek el, mi lenne itt, ha nem a liberálisok (nyugatiasan gondolkodó) vitték volna az „országotokat” előre, hanem a konzervatív (elvakultan magyarosan gondolkodó) kisnemesek/ vagy azok örökösei.

Ja és mert itt fontos 25 éves vagyok és szörnyen vidéki. Továbbá igen elismerem, a 30as éveiket taposók bölcsebbek/okosabbak lehetnek nálam :)

A kérdésre a válaszom: azt nem tudom, de remélem minnél hamarabb eltünnek az összefogással (vagy mi most a nevük) együtt. Egyik párt sem jó, de az a kettő károsabb mint a többi. Legalábbis én így gondolom.

2014. ápr. 3. 18:15
 47/48 tetro ***** válasza:
91%
kedvesek a jóslataid de azért egy aprobb gond van velük. még pedig hogy nem ismered a választási törvényt. a fidesz 40%-kal már a mandátumok több mint felét fogja birtokolni... welcome in abszurdisztán
2014. ápr. 3. 18:17
 48/48 EagleHUN ***** válasza:

LOL

47- Meg tudnád osztani valahonnan hogy számolják ilyen "abszurd" módon el a szavazatokat?

2014. ápr. 4. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!