Jobbik esélyei 2014-ben,2018-ban,2022-ben? Vélemények?
2014. 3. lesz ismét,
2018. 2. lesz - koalíció a fidesszel,
2022. a fidesz bedarálja
Önállóan kormányozni sosem fog.
Egyetértés vagy ellenérv?
Fantaszták, elvakultak véleménye nem mozgat!
"Budapesten fényévekkel jobb a közbiztonság, mint ott..."
Úristen hol élsz? Magyarországon? Van néhány vidéki nagyváros és terület ahol valóban rossz, sőt lehet rosszabb, de egy vidéki kisvárosban jóval kisebb eséllyel rabolnak ki az utcán, buszon stb, és a szomszédok is hívják a zsarukat ha gyanúsat észlelnek ellenben BP-vel és ezt a rosszak tudják is. Szóval az 1m2-re eső bűnesetek száma biztosan BP-en van. Hogy az 1 főre eső statisztikát vezeti -e BP nem tudom de valószínű az is.
"Tök felesleges vitázni, te 18 sem vagy én meg 31...."
Ez miféle érvelés kérdező? A korod nem jelent semmit, se politikai se más szempontból, vagy ha igen hát elárulom én 34 vagyok szóval mindig nekem van igazam veled szemben csak mert idősebb vagyok! XD
Zuglóban laksz?
Tavaly a Csertő park irányából a Füredi úton előttem rohant át egy kapucnis fickó. Már sajnálom, hogy fékeztem, mert az érkezése irányába néztem és egy öreg nénit éppen akkor segítettek fel a földről. Biztos semmi összefüggés nem volt...
08.05
nekem ez nem fáj, de attól még tény. amit te érzel, az viszont nem az. de megnyugtatlak. Magyarországon akárhol mégy ki éjszaka egyedül, jó eséllyel nem támadnak meg...
08.25
"Szóval az 1m2-re eső bűnesetek száma biztosan BP-en van."
Egy kriminológiai szakértőhöz van szerencsénk? :D
így van! eleget loptak ezek! azthiszitek hogy minden jó mert ti szüleiteknek stabil munkahelyük van de ha megtudnátok milyen ha a ló túloldalára átesel, ahol megszorulva élsz, amikor azt hallod hogy nincs rá pénz, amikor a csokit nem eszel hetekig semmi édesség hús is csak ritkán!
a média védi a fideszt persze logikus hisz abból nekik profitjuk származik pénzeli az állam a médiát eközben magyarország jelentős része éhezik.
jó lenne észre venni a problémát, gyáraink, termelés, építőipar, üzemek mind halott a termelés!!! miből van az allamnak pénze? eu támogatás de mivel amíg benne vagyunk nem exportálhatunk, alapfeltétel volt 2004 ben, mióta benne vagyunk az is egy minusz!! akkor a sok korrupt politika, eladják az országot, ezer probléma van csak könnyebb vaknak lenni ugye emberek?? én gyöngyösön és egerben is éltem tudom mi az a cigànybűnözés amikor az iskolában is terrorban tartanak mindenkit, gyöngyös és környéke, és eger, heves megye a legrosszabb!!... ott rengeteg a cigànybűnözés, verekedés, szitkozódás, megalázás, lopás... pesti ember hülyének nézi a vidékit, de mi tudjuk azt amit ti nem és amit ti nem is akartok tudni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!