Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbik esélyei 2014-ben,2018-b...

Jobbik esélyei 2014-ben,2018-ban,2022-ben? Vélemények?

Figyelt kérdés

2014. 3. lesz ismét,

2018. 2. lesz - koalíció a fidesszel,

2022. a fidesz bedarálja

Önállóan kormányozni sosem fog.

Egyetértés vagy ellenérv?

Fantaszták, elvakultak véleménye nem mozgat!

2014. febr. 16. 14:13
1 2 3 4 5
 31/48 EagleHUN ***** válasza:
82%

"Budapesten fényévekkel jobb a közbiztonság, mint ott..."

Úristen hol élsz? Magyarországon? Van néhány vidéki nagyváros és terület ahol valóban rossz, sőt lehet rosszabb, de egy vidéki kisvárosban jóval kisebb eséllyel rabolnak ki az utcán, buszon stb, és a szomszédok is hívják a zsarukat ha gyanúsat észlelnek ellenben BP-vel és ezt a rosszak tudják is. Szóval az 1m2-re eső bűnesetek száma biztosan BP-en van. Hogy az 1 főre eső statisztikát vezeti -e BP nem tudom de valószínű az is.

2014. febr. 18. 08:25
 32/48 EagleHUN ***** válasza:
82%

"Tök felesleges vitázni, te 18 sem vagy én meg 31...."

Ez miféle érvelés kérdező? A korod nem jelent semmit, se politikai se más szempontból, vagy ha igen hát elárulom én 34 vagyok szóval mindig nekem van igazam veled szemben csak mert idősebb vagyok! XD

2014. febr. 18. 08:30
 33/48 A kérdező kommentje:
Akár tetszik, akár nem..a jobbik sok szavazóját elveszítette, többet, mint nyert... Mondjuk álmodozni persze lehet ... :-D A szimpatizánsok szive joga, hogy a vágyaik miatt tévképzeteket alakítsanak ki... :-D Ám a jobbik megköszönheti a szimpatizánsainak, hova jutott... mert totálisan lejáratják a pártot... Sokan ezért sem szavaznak majd ismét rájuk...
2014. febr. 18. 08:38
 34/48 anonim ***** válasza:
68%

Zuglóban laksz?

Tavaly a Csertő park irányából a Füredi úton előttem rohant át egy kapucnis fickó. Már sajnálom, hogy fékeztem, mert az érkezése irányába néztem és egy öreg nénit éppen akkor segítettek fel a földről. Biztos semmi összefüggés nem volt...

2014. febr. 18. 09:31
 35/48 anonim ***** válasza:
79%
Amit írsz abban annyit igazat adok, hogy a Jobbik szimpatizánsai sokkal szélesebb társadalmi és szellemi képességű embereket ölel fel mint a többi párt. Ismerek jobbikos egyetemi tanárokat, könyvelőket, zenészeket és láttam már rendkívül debil nagymagyarkodó idiótákat is köztük. Az előbbiek racionális, demográfiai úton közelítik meg a szimpátia dolgát, utóbbiak érzelmi szinten inkább. Nem feltétlen értenek ezek egyet egymással, nem szívesen vegyülnek egymással és az értelmiségi része nem is fog Árpádsávos zászlóval flangálni az utcákon soha. Őket nem látod és ezért nem veszed számításba. Főleg, ha valaki Jobbik szimpatizáns egy cégnél, azt nem biztos, hogy veled fogja megosztani.
2014. febr. 18. 09:39
 36/48 tetro ***** válasza:
48%

08.05

nekem ez nem fáj, de attól még tény. amit te érzel, az viszont nem az. de megnyugtatlak. Magyarországon akárhol mégy ki éjszaka egyedül, jó eséllyel nem támadnak meg...

2014. febr. 18. 10:14
 37/48 tetro ***** válasza:
48%

08.25

"Szóval az 1m2-re eső bűnesetek száma biztosan BP-en van."

Egy kriminológiai szakértőhöz van szerencsénk? :D

2014. febr. 18. 10:15
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Te többnek tartod magad, csak mert idősebb vagy és mert a fővárosban élsz? Én meg elárulom neked, egy kis faluban! A mi szavunk is ér annyit mint egy városié. Én meg titeket nem tudlak komolyan venni.. akik bukott pártokat támogattok.. Az ország helyzete semmit nem javult az elmúlt években, csak a szegénység nőtt, a közbiztonság romlott.. A mi jövőnket toljátok el végül is.. Fidesz-MSZP párosnak ideje már eltakarodni.
2014. febr. 18. 20:52
 39/48 anonim ***** válasza:

így van! eleget loptak ezek! azthiszitek hogy minden jó mert ti szüleiteknek stabil munkahelyük van de ha megtudnátok milyen ha a ló túloldalára átesel, ahol megszorulva élsz, amikor azt hallod hogy nincs rá pénz, amikor a csokit nem eszel hetekig semmi édesség hús is csak ritkán!

a média védi a fideszt persze logikus hisz abból nekik profitjuk származik pénzeli az állam a médiát eközben magyarország jelentős része éhezik.

jó lenne észre venni a problémát, gyáraink, termelés, építőipar, üzemek mind halott a termelés!!! miből van az allamnak pénze? eu támogatás de mivel amíg benne vagyunk nem exportálhatunk, alapfeltétel volt 2004 ben, mióta benne vagyunk az is egy minusz!! akkor a sok korrupt politika, eladják az országot, ezer probléma van csak könnyebb vaknak lenni ugye emberek?? én gyöngyösön és egerben is éltem tudom mi az a cigànybűnözés amikor az iskolában is terrorban tartanak mindenkit, gyöngyös és környéke, és eger, heves megye a legrosszabb!!... ott rengeteg a cigànybűnözés, verekedés, szitkozódás, megalázás, lopás... pesti ember hülyének nézi a vidékit, de mi tudjuk azt amit ti nem és amit ti nem is akartok tudni!!

2014. márc. 17. 13:38
 40/48 anonim ***** válasza:
A cigányokat sokan nem szeretjük. Nem ez a jobbikkal a legnagyobb baj, hanem az, hogy Európa ellenesek. Na ebből nem kérünk!!!
2014. márc. 17. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!