A jobbik is csak ezért akar bekerülni a parlamentbe?
Érdekes. Ők papolnak a mentelmi jogról, meg a politikisok helyzetéről.
Ezek is csak dumálnak. Aztán mikor bekerülnek, ők sem fognak semmit se csinálni.
"Na csináljatok már úgy, mintha hülyék lennétek, vagy ha azok vagytok folytassátok. Ha az index MSZP-s akkor a kuruc JOBBIK-os... Csak a kuruc kifejezési stílusa kissé eltér a normáktól, sőt már számomra felháborító, hogy pár kérdésben milyen állásponton van.
Védjétek a pártotok, csak ti vagytok az okosak, a tökéletes übermenchek!
"
nem áll jól ha okoskodsz
index mszp
JOBBIK BARIKÁD
"Na csináljatok már úgy, mintha hülyék lennétek, vagy ha azok vagytok folytassátok"
szerintem ne személyeskedjél
Most te ezt komolyan gondolod? Minden egyes média lejáratja a jobbikot. Annyi ilyen történetet találok ki neked 10 perc alatt amennyit akarsz.
Semmi bizonyíték erre az egészre. Egy "szemtanú" mondta... ki? milyen szemtanú? Zsideszes szemtanú? Jajj ne viccelj már! :D
"Minden egyes média lejáratja a jobbikot"
Akinek van van a füle mögött ne álljon ki a napra..
gy.k.: ha lejáratják akkor az nem véletlen. gondolom ez a történet sem csak egy regényíró agyszüleménye.
De azért vicces, hogyha ezt mondjuk egy fideszes / mszp-s csinálja akkor az mocskos hazaáruló / komcsi. Morvai meg király, meert vitatkozik a parkolómaffiával :D Ezt hívják elfogultságnak
hát nemtudom
Morvai azért okos nő és sztem ha tényleg elkaptát vola iyesmivel tudnta volna h ha nekiáll veszekedni akkor céltáblát rajzol a homlokára. és ezt nem nehéz belátni hogy így van elég a kérdést megnézni:D
sztem kitaláció
persze bizonyítékom nincs csak megpróbálok gondolkodni
"persze bizonyítékom nincs csak megpróbálok gondolkodni"
Nem akarlak elkeseríteni de ha több tanú állítja, és még csak ő sem tagadja hogy így volt, akkor nem nagyon van ok kételkedni..
1-gyel előző vok Morvai tagadja:
Nah msot lehet abbahagyni ezt az értelmetlen vitát Morvai Krisztina parkolásáról ugyanis HAZUGSÁG! Tessék utánaolvasni:
meg egyébként is gyerekek. Ti sem gondoljátok ugye, hogy Krisztinának akár egy pillanatra is megfordult volna a fejében a mentelmi jobbal való élés tekintettel arra amit mostanában művelnek..meg egyébként is. Ne legyetek már bolondok. Én is csak azt tudom mondani amit a Jobbik szimpatizánsok általában: GONDOLKOZZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!