Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A jobbik is csak ezért akar...

A jobbik is csak ezért akar bekerülni a parlamentbe?

Figyelt kérdés

[link]

Érdekes. Ők papolnak a mentelmi jogról, meg a politikisok helyzetéről.

Ezek is csak dumálnak. Aztán mikor bekerülnek, ők sem fognak semmit se csinálni.

2010. márc. 24. 19:36
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
43%

KÉRDEZŐ

MSZP/SZDSZ/LMP/MDF?

VAGY

FIDESZ?

nem muszáj megválaszolni

sőt tudom te nem vagy egyik se :-)

2010. márc. 24. 19:56
 32/53 X. Maté ***** válasza:
35%

Igen azért mert háborús bűnös... Ha régen volt, akkor az nem baj? Édesanyádat megerőszakolnák, majd brutálisan kivégzés szerűen megölnék, akkor te nem tennél meg mindent, hogy felkutasd a tettesd, ha 60 évet is kell várnod, majd nem leszel azon minden erőddel, hogy elítéljék??

A JOBBIK meg prédikál, de ugyanúgy megcsinálja a dolgait, ha nem is ismeritek be, mert demagógok vagytok, követnétek lassan a führereteket (ami erős kifejezés, de lassan sajnos igaz) akárhová.

33/53 anonim ***** válasza:
44%

" A kuruc info primitív stílusa szerintem mindent elárul a pártról. Nyilván valóan nem lesz kormányzópárt, de szart fognak keverni az biztos."

melyik pártról?

34/53 anonim ***** válasza:
28%

"A JOBBIK meg prédikál, de ugyanúgy megcsinálja a dolgait, ha nem is ismeritek be, mert demagógok vagytok, követnétek lassan a führereteket (ami erős kifejezés, de lassan sajnos igaz) akárhová."

?

2010. márc. 24. 19:57
 35/53 anonim ***** válasza:
12%
Az MSZP -ről
2010. márc. 24. 19:58
 36/53 anonim ***** válasza:
77%
csak úgy szólok hogy a kuruc.info-nak semmi köze a jobbikhoz azon kívül hogy szimpatizál vele. Ha én holnap csinálok egy weboldalt ahol az MSZP-t istenítem és ferdített híreket közlök le akkor az az oldal az MSZP-vel lesz egyenlő? Tényleg ennyi gyagyás ember van? már bocsánat... ha írok egy cikket ami a jobbikot isteníti, majd felrakják az index.hu-ra mondjuk, akkor az már egyből a jobbik hírportálja lesz? magyarázd már el nekem ezt barátom...
2010. márc. 24. 19:58
 37/53 anonim ***** válasza:
76%

"A JOBBIK meg prédikál, de ugyanúgy megcsinálja a dolgait, ha nem is ismeritek be, mert demagógok vagytok, követnétek lassan a führereteket (ami erős kifejezés, de lassan sajnos igaz) akárhová.

"

szerintem ne a cseh2-tőt nézd...

2010. márc. 24. 19:59
 38/53 anonim ***** válasza:
27%
A korrupció az amiből téged kihagynak. A morvai is a saját kis katonájit akarja mindenhova berakosgatni, bármennyire primitívek és alkalmatlanok is. Pl, ha felállítja a áhított csendőrségét biztos valami párttag gúnyavaró fogja csinálni az egyenruhát, amin senki sem nyer csak ők. Ilyen a világ. én nem várnék csodát ettől a csűrhétől, szerintem mindenkinek a tehetségén múlik, hogy mire viszi.
 39/53 X. Maté ***** válasza:
25%

Na csináljatok már úgy, mintha hülyék lennétek, vagy ha azok vagytok folytassátok. Ha az index MSZP-s akkor a kuruc JOBBIK-os... Csak a kuruc kifejezési stílusa kissé eltér a normáktól, sőt már számomra felháborító, hogy pár kérdésben milyen állásponton van.

Védjétek a pártotok, csak ti vagytok az okosak, a tökéletes übermenchek!

40/53 anonim ***** válasza:
78%
Morvainak már van mentelmi joga az EP miatt...
2010. márc. 24. 20:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!