A jobbik is csak ezért akar bekerülni a parlamentbe?
Érdekes. Ők papolnak a mentelmi jogról, meg a politikisok helyzetéről.
Ezek is csak dumálnak. Aztán mikor bekerülnek, ők sem fognak semmit se csinálni.
KÉRDEZŐ
MSZP/SZDSZ/LMP/MDF?
VAGY
FIDESZ?
nem muszáj megválaszolni
sőt tudom te nem vagy egyik se :-)
Igen azért mert háborús bűnös... Ha régen volt, akkor az nem baj? Édesanyádat megerőszakolnák, majd brutálisan kivégzés szerűen megölnék, akkor te nem tennél meg mindent, hogy felkutasd a tettesd, ha 60 évet is kell várnod, majd nem leszel azon minden erőddel, hogy elítéljék??
A JOBBIK meg prédikál, de ugyanúgy megcsinálja a dolgait, ha nem is ismeritek be, mert demagógok vagytok, követnétek lassan a führereteket (ami erős kifejezés, de lassan sajnos igaz) akárhová.
" A kuruc info primitív stílusa szerintem mindent elárul a pártról. Nyilván valóan nem lesz kormányzópárt, de szart fognak keverni az biztos."
melyik pártról?
"A JOBBIK meg prédikál, de ugyanúgy megcsinálja a dolgait, ha nem is ismeritek be, mert demagógok vagytok, követnétek lassan a führereteket (ami erős kifejezés, de lassan sajnos igaz) akárhová."
?
"A JOBBIK meg prédikál, de ugyanúgy megcsinálja a dolgait, ha nem is ismeritek be, mert demagógok vagytok, követnétek lassan a führereteket (ami erős kifejezés, de lassan sajnos igaz) akárhová.
"
szerintem ne a cseh2-tőt nézd...
Na csináljatok már úgy, mintha hülyék lennétek, vagy ha azok vagytok folytassátok. Ha az index MSZP-s akkor a kuruc JOBBIK-os... Csak a kuruc kifejezési stílusa kissé eltér a normáktól, sőt már számomra felháborító, hogy pár kérdésben milyen állásponton van.
Védjétek a pártotok, csak ti vagytok az okosak, a tökéletes übermenchek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!