A jobbik is csak ezért akar bekerülni a parlamentbe?
Figyelt kérdés
Érdekes. Ők papolnak a mentelmi jogról, meg a politikisok helyzetéről.
Ezek is csak dumálnak. Aztán mikor bekerülnek, ők sem fognak semmit se csinálni.
2010. márc. 24. 19:36
21/53 anonim válasza:
"akkor volt hajlandó leróni a bírságot, amikor látható volt, hogy érvei nem hatották meg az őröket"
az index is leírta kifizette a bírságot,az meg,hogy vitatkozik a parkolómaffiával mindennapos énvelem is előfordult már.de nem értem ezt a nagy inkvizciót,hogy mikroszkóp alatt vizsgálnak minden jobbikos képviselőt.
22/53 anonim válasza:
Nézd meg mosta kurucinfo egyik vezércikkét. Szegény náci gyilkost sajnálják, hogy börtönbe kerül. Ilyen lesz majd a jobbikos igazságszolgáltatás. Már most hemzseg a párt a korrupciótól, mit vársz majd mit csinálnak a parlamentben?
23/53 anonim válasza:
I.N.D.E.X. egy tájékozódott Fideszes szavazót, hallottak!
Következő műsorunk, Csintalan Sándor röfögése, nyugdíjasokkal 1 órán keresztül!
Jó szórakozást!
24/53 anonim válasza:
nem tudom ki hazudik a jobban az index vagy gyurcsány :)
25/53 anonim válasza:
Én nem vagyok náci, a jobbikra szavazok. Kikérem magamnak a nácizásodat! A cikkről meg annyit hogy egy 88 éves vén trógert életfogytiglani börtönbe zárni... na ez aztán derék dolog, akármit is csinált. A kedvencem az ausztráliába menekült magyar "háborús bűnös" (elfelejtettem a nevét, valamilyen Károly talán), megölt egy zsidó fiút Budapesten 1945-ben, az is van vagy 80akárhány éves, és most vették elő, és kapja a börtönbüntetést... ezért már háborús bűnös?
26/53 anonim válasza:
Javaslom a kérdező előzetes letartóztatását az eljárás lefolytatásáig, hazaárulás vádjával!
27/53 anonim válasza:
19:49 mit terjesztesz rémhíreket mi lesz?ez büntetendő.mi köze a jobbik pártnak a kuruchoz?gondolkozz már el,milyen butaságokat írsz!!!
28/53 anonim válasza:
Aha... jólvan... igen... kampány van kedvesem...
29/53 anonim válasza:
Index... nagy komcsi oldal, csak felfújja az egészet, hogy így járassa le a Jbbikot, mert félnek.
30/53 anonim válasza:
A kuruc info primitív stílusa szerintem mindent elárul a pártról. Nyilván valóan nem lesz kormányzópárt, de szart fognak keverni az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!