Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A jobbik is csak ezért akar...

A jobbik is csak ezért akar bekerülni a parlamentbe?

Figyelt kérdés

[link]

Érdekes. Ők papolnak a mentelmi jogról, meg a politikisok helyzetéről.

Ezek is csak dumálnak. Aztán mikor bekerülnek, ők sem fognak semmit se csinálni.

2010. márc. 24. 19:36
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
67%

"akkor volt hajlandó leróni a bírságot, amikor látható volt, hogy érvei nem hatották meg az őröket"

az index is leírta kifizette a bírságot,az meg,hogy vitatkozik a parkolómaffiával mindennapos énvelem is előfordult már.de nem értem ezt a nagy inkvizciót,hogy mikroszkóp alatt vizsgálnak minden jobbikos képviselőt.

2010. márc. 24. 19:49
 22/53 anonim ***** válasza:
25%
Nézd meg mosta kurucinfo egyik vezércikkét. Szegény náci gyilkost sajnálják, hogy börtönbe kerül. Ilyen lesz majd a jobbikos igazságszolgáltatás. Már most hemzseg a párt a korrupciótól, mit vársz majd mit csinálnak a parlamentben?
 23/53 anonim ***** válasza:
76%

I.N.D.E.X. egy tájékozódott Fideszes szavazót, hallottak!

Következő műsorunk, Csintalan Sándor röfögése, nyugdíjasokkal 1 órán keresztül!

Jó szórakozást!

24/53 anonim ***** válasza:
71%
nem tudom ki hazudik a jobban az index vagy gyurcsány :)
2010. márc. 24. 19:50
 25/53 anonim ***** válasza:
73%
Én nem vagyok náci, a jobbikra szavazok. Kikérem magamnak a nácizásodat! A cikkről meg annyit hogy egy 88 éves vén trógert életfogytiglani börtönbe zárni... na ez aztán derék dolog, akármit is csinált. A kedvencem az ausztráliába menekült magyar "háborús bűnös" (elfelejtettem a nevét, valamilyen Károly talán), megölt egy zsidó fiút Budapesten 1945-ben, az is van vagy 80akárhány éves, és most vették elő, és kapja a börtönbüntetést... ezért már háborús bűnös?
2010. márc. 24. 19:51
 26/53 anonim ***** válasza:
61%
Javaslom a kérdező előzetes letartóztatását az eljárás lefolytatásáig, hazaárulás vádjával!
2010. márc. 24. 19:52
 27/53 anonim ***** válasza:
43%
19:49 mit terjesztesz rémhíreket mi lesz?ez büntetendő.mi köze a jobbik pártnak a kuruchoz?gondolkozz már el,milyen butaságokat írsz!!!
2010. márc. 24. 19:53
 28/53 anonim ***** válasza:
28%
Aha... jólvan... igen... kampány van kedvesem...
2010. márc. 24. 19:54
 29/53 anonim ***** válasza:
61%
Index... nagy komcsi oldal, csak felfújja az egészet, hogy így járassa le a Jbbikot, mert félnek.
2010. márc. 24. 19:54
 30/53 anonim ***** válasza:
15%
A kuruc info primitív stílusa szerintem mindent elárul a pártról. Nyilván valóan nem lesz kormányzópárt, de szart fognak keverni az biztos.
2010. márc. 24. 19:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!