Hogy kerülhet be valaki a parlamentbe?
Figyelt kérdés
Feltétlenül csak polgármesterség után, vagy más úton is bekerülhetnek emberek?2010. aug. 21. 21:05
1/8 anonim válasza:
Semmi köze a polgármesterséghez, bárki bekerülhet, ha a körzetében megválasztják.
2/8 anonim válasza:
Off:
Pl. magyar állampolgár hétköznap ingyen megtekintheti a Parlamentet. Én is voltam.
3/8 anonim válasza:
Vállalsz munkát mint takarító, valószínűleg egyedül csak te dolgoznál.
5/8 A kérdező kommentje:
Nemértem, hogyha valaki politikával kapcsolatos kérdést tesz fel, arra miért kell arogéns, idióta megjegyzéseket fűzni. Látom, hogy ti sem vagytok tisztában vele, hogy hogy lehet a parlamenti közgyűlésbe bekerülni. Inkább ne válaszoltatok volna. Mindenestre köszönöm, hogy pocsékoltátok az időtöket a kérdésemre.
2010. aug. 22. 09:16
6/8 anonim válasza:
Nem kell hozzá polgármesternek lenni. Be lehet kerülni a párt listájáról, vagy a körzetében meg kellett nyernie az áprilisi választásokat.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2010. aug. 25. 07:25
8/8 A kérdező kommentje:
1
2018. ápr. 14. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!