Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mennyibe kerülhet egy új...

Mennyibe kerülhet egy új pártot "felfuttatni"?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a bejegyzésre, kampányra stb.
2010. nov. 30. 15:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Elég hogyha hangosan hőzöngesz és mindenféle hülyeséget kitalálsz, arra vevők az emberek.

Ráadásul a 4 parlamenti párt közül mindegyik rossz, ilyenkor esélyesebb egy új pártot felfuttatni.

2010. nov. 30. 15:40
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
0-ról a parlamentbe jutásig ez valahol 2-5 mrd forint lehet, de csak akkor, ha jó a stratégia. Ha rossz a stratégia, semennyi pénz sem segít.
2010. nov. 30. 15:45
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Az életedbe, orbán kinyirna.
2010. nov. 30. 16:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés. Én is gondolkodtam rajta, és én is úgy vélem, mint aki írta az előbb, hogy pár milliárd. Rengeteg költség van ahhoz, hogy át tudd törni a média ingerküszöbét. Telefon, irodák, terembérek, fizetés az embereknek, a programok kidolgozása stb. A rendszerváltáskor ezt alapvetően ingyen kapták a pártok a székházakkal együtt, ma viszont mindent fizethetsz saját magad.

Szerintem kizárt, hogy ezt a hatalmas összeget saját zsebből vagy szponzoroktól összekalapozva finanszírozni tudja valaki. Nekem ezért is gyanús a Jobbik, meg az LMP, mert nem értem, miből lett nekik ennyi pénzük. Valaki a háttérből adhatta, legalábbis a nagyját.

2010. nov. 30. 16:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kampányra szerintem 3-7milliárd simán kell.
2010. nov. 30. 16:43
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Valahol olvastam (sajna már nem tudom hol), hogy kiszámolták és úgy átlagosan 5 milliárd Ft. kellett hozzá!
2010. nov. 30. 19:59
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
Végül is 5-7 milliárd ft, nem olyan vészes átlag embereknek:) Én pár millióra tippeltem volna, de ha sikerül annyit összeszednem, belevágok, komolyan.
2010. dec. 1. 22:08
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
22.08: Én is támogatnám.
2010. dec. 1. 22:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Miert csak a Jobbik meg a LMP gyanus?

A tobbiek sem a tagdijbol szedik ossze azt a rengeteg penzt.

2010. dec. 1. 23:12
 10/11 anonim ***** válasza:
23.12: Ja, logikus ez a kérdés, nem fogalmaztam elég pontosan. Arra gondoltam, hogy persze, a többi pártnál evidens, hogy lopnak, ez már rengetegszer bebizonyosodott. De az új, "szűz" pártok mondhatják magukról azt, hogy ők még nem lophattak, mert nem voltak hatalmon, vagyis tiszták. Mondják is. De valami azért itt is bibis, és pont az, hogy honnan is voltak azok az első százmilliók. (Most ne is beszéljünk milliárdról.) Mert ötleteim nekem is lennének egy új párthoz, csak valahogy pénzem nincs. Meg más hétköznapi embernek sincs. Akkor nekik honnan volt?
2010. dec. 2. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!