Mit szóltok ahhoz hogy a jobbik meg akarja szüntetni az RTL-t ÉS a TV2-t?
A Híradóban hallottam a minap h az eggyik Jobbikos képviselő arról beszél h "Szüntessük meg a tv adókat, székházaikat romboljuk porig aztán hitsük le sóval!!"
Ez engem nagyon felháborít! nem volt elég a rádiós balhé most ez is?? TI HOGY GONDOLJÁTOK??
34
Hogy sikerult a dolgozatod?A multkor gyorsan leleptel pedig volt egy kerdesem hozzad.
A kerdesed volt az hogy :Miert nem szeretik a zsidokat sokan?
68
Egy szélsőjobbről készült felméréshez gyűjtök innen adatokat, ebből lesz majd a dolgozat, esszé, érted?
Amúgy nem tudom, miért nem szeretik, én nem tudok valakit azért nem szeretni, mert x.
megint ugyanabba a hibába estél mint a másik kérdésnél 34-es, mert nem kérdezted meg, hogy "miért nem szeretitek? mi a probléma gyökere?" megint ott vagy, hogy csak a saját álláspontodat ismétled, de a másé nem érdekel. egyoldalú vagy.
pedig egy liberális ezt hirdeti, hogy ismerjük meg a másik oldalát is az érmének, nem?
Oke,gyujtogessed az adatokat.De aztan az igazat tessek visszatukrozni ne azt ami neked szimpatikus.
Koszi
Mivel úgyis a Fidesz kerül hatalomra, ezért nem szűnnek meg.
Amúgy meg nem gond, mert nemsokára úgyis lejár a szerződés, azt meg nem érdemes felrúgni, mert sok lenne a kártérítés. Amikor meg ténylegesen lejár, akkor úgyis csak digitálisan fog újraindulni, néhány új csatorna társaságában! De szerintem azok sem kultúrcsatornák lesznek. Ha meg sokat kekeckedik a jobbik, akkor a Cool-hot hasonlóan ezt is műholdról sugározzák majd. A lakosság 80%-ának úgyis van parabolája vagy kábeltévéje.
Szóval nem kell nagyon aggódni!
Jól tennék...két szennycsatorna, amit tudnak elhallgatnak...
Rádiót azt a drága Zsideszes meg MSZP-s barátaid vágták haza...Ki kéne nyitni a szemeteket és körülnézni mielőtt elkezdtek egy pártot szidni.MSZP már bizonyította, hogy a kommunistáknak már lejárt az idejük...A válságkezelés címszó alatt megszorítások...Tanuljanak történelmet...(Keynes elmélet)
MSZMP-->MSZP
KISS->Fidesz
büszkék lehettek ezekre...
kedves elöttem szóló hüjegyerek, nem fogok most azzal foglalkozni hogy perpillanat hogy irom le a szavakat, de tesem lehetsz annyira normális h ezen fennakadsz.
azért lehurrogsz másokat mert melléirt??
hát bocs de inkább megtartom a véleményem magamnak
ha nem tettszik valami nem kell ide irni!!! ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!