Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a Jobbik meg akarja szüntetni a RTL-t és a TV2-őt?

Figyelt kérdés
Jajjj, sokat gondolkodtam a kérdésen, hogy mit tegyek fel, de ezt még biztos nem kérdezte senki!
2010. márc. 23. 12:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%
:D
2010. márc. 23. 12:46
 2/23 anonim ***** válasza:
22%
fuh, új kérdés. várjál utána kell néznem, mert nem is hallottam még erről :)
2010. márc. 23. 12:49
 3/23 anonim ***** válasza:
59%
Épp én is ezt akartam kérdezni! :-D
2010. márc. 23. 12:51
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálunk nekik hozzá! Az ötlet fenomenális! Meg is fogják nyerni a választásokat vele, itt a finishben rohadt jó, na! :)
2010. márc. 23. 12:51
 5/23 A kérdező kommentje:
nem mered 88% nyúszi-nyúszi
2010. márc. 23. 12:53
 6/23 anonim ***** válasza:
91%

xD

de gondolom ha nem szünteti meg a jobbik akkor a liberálisok szemrehányóan mondják majd hogy Vona hazudott XDDD

2010. márc. 23. 12:55
 7/23 anonim ***** válasza:
68%
A liberálisok semmit sem fognak mondani, mert azzal lesznek elfoglalva ismerve a jobbik stílusát és módszereit, hogy újraépítsék az ismeretlen támadók által lemolotovozott házaikat :)
2010. márc. 23. 12:56
 8/23 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

Hát igazán szerintem erős, hogy a saját maguk alkotta vélemény miatt megszüntetnék a két kereskedelmi adót, azért szerintem diktatórikus is.

Mivel már demokráciában élünk akkor mindenkinek saját magának kell eldönteni, hogy melyik csatornát nézi. Ha nekik gondja van az adókkal és nem akarják nézni kapcsolják ki a TV-t. De úgysem tudják végig vinni, amúgy meg felügyeletnek ott van az ORTT.

Nem állítom, hogy a médiának nincsen befolyása az emberekre, de nem az a módja, ahogy Vona a kijelentésével, mely szerint lerombolná a két kereskedelmi tévét és besózná a földet alatta, valamint kiírná: így jár az aki Magyarországon magyart gyaláz.

Ja, meg ha az RTL a Jobbikot simogatná a hírekben,akkor biztosan nem ezt a módot választaná. Tegnap a hiradóban a riport után megindult a nyilvános médiaharc szerintem.

2010. márc. 23. 12:57
 9/23 A kérdező kommentje:

ma 12:57 nem érti! valaki mondja már el mit is akartam üzenni!

de amúgy aranyos!

2010. márc. 23. 12:58
 10/23 anonim ***** válasza:
A Forma1-et úgyis átveszi valamelyik adó, a többit mműsornak nevezett szennyet eddig sem néztem.
2010. márc. 23. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!