Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a Jobbik meg akarja szüntetni a RTL-t és a TV2-őt?

Figyelt kérdés
Jajjj, sokat gondolkodtam a kérdésen, hogy mit tegyek fel, de ezt még biztos nem kérdezte senki!
2010. márc. 23. 12:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%

"Új adók

Újév tiszteletére új ostobasággal lepett meg ez a modern világ. Valami pimasz fickó bedobott a postaládámba egy brosúrát, amelyben 102 tévécsatorna bevezetését ajánlják. 102 tévécsatorna! Micsoda marhaság! Nekem jelenleg kettő jön be, de azokat se nézem. Minek? Az ember némi erkölcsi érzékkel úgyis tudja a paramétereket, a részletek meg egy bizonyos szellemi szint fölött amúgy sem fontosak. 102 tévécsatorna! Szegény alsóbb rétegeket mennyi zöldséggel hülyítik korunkban! Mennyi eltérő irányból kapják a napi ukázt!

A plebsnek egészen a XIX. századig nem kellett figyelnie ezerfelé. Nem kellett kibogozni az egymásnak ellentmondó utasításokat. A jobbágy – melynek mai megfelelője az úgynevezett egyszerű fogyasztó – számára elég volt egyetlen igazodási pont: a botos ispán. Ő volt világegyetemének középpontja, mely felé orcáját fordította. A botos ispánt az alispán jelölte ki. Maga az alispán a korszak fogyasztója számára csak mint holmi szimbólum létezett. A főispán létét meg tán el sem hitte. A botos ispán volt számára a média. Az egyetlen útmutató. Az egyetlen tévécsatorna, amelynek adását soha nem szakították meg reklámokkal. A botos ispán volt a királyi televízió, melyből az idegen érdekeket kiszolgáló erőket kiebrudalták. Kereskedelmi televízió meg akkor nem létezett. A história egyetlen esetet sem jegyzett fel, hogy szatócsoknak is adtak volna efféle hatáskört. S ha a plebs kellően figyelt, tudhatta, mi a norma. Nem kellett ötféle híradót átunatkozni. Világos és egyértelmű volt minden, s ha a delikvens netán mégis vakvágányra tévedt, a botos ispán pillanatokon belül tudomására hozta azt, s a helyes irányba terelte.

Görgey uram a Fekete városban még egymaga irányította egész Szepes vármegyét. A napóleoni háborúk után felerősödő korcsosulás hozadéka az ún. másodalispán fogalma. Ott kezdődött el az a kóros túlszervezés, amely mára beláthatatlan következményekkel járt. 102 tévécsatorna! Sok nyomorúságot kell még elszenvedjen a világ, míg végre belátja: egyetlen csatornára sincs voltaképp szükség, elég a jó öreg botos ispán."

Pozsonyi Ádám írása

2010. márc. 23. 13:01
 12/23 anonim ***** válasza:
12:57 vagyok. Leítam, hogy mit szólok hozzá. Ez az én véleményem. Miért mit kellett volna? Jaj de jó
2010. márc. 23. 13:01
 13/23 A kérdező kommentje:
【ツ
2010. márc. 23. 13:04
 14/23 anonim ***** válasza:
18%

64

Köszi, ezt elmentem, nem kell hánytatóra költenem.

15/23 anonim ***** válasza:
62%
Nem köll ide 102 tv csatorna, hanem csak egy, az egyetlen magyar! A nézők vagy azt nézik, vagy semmit, a hirdetők vagy ott reklámoznak, vagy sehol! Késsz!
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

"Köszi, ezt elmentem, nem kell hánytatóra költenem."

magadtól nem szokott lenni hányingered néha?:)

2010. márc. 23. 13:24
 17/23 anonim ***** válasza:

Én régóta filózok azon,hogy Mohácsi VIktória miért nem jelentette fel még őket.

Szerintem a mónika és egyéb show hatására olyan helyeken is romlott a cigányság megítélése,ahol kis számban élnek és egyébként nincs gond velük.

Kiváncsi lennék arra is,hogy vajon hány iskolai verekedés kezdődött úgy,hogy beszólt valaki egy cigány gyermeknek,hogy tegnap egy nő úgy nézett ki a tv-be,mint az anyád(vagy egyéb hozzátartozó)

Félelmetes,hogy míg a hatalmon lévő politikusok rasszizmussal riogatnak,addig engedély van olyan műsorokra(ráadásul délután),ami egy egyébként is problémás népcsoportot még jobban lejáratja.

Érdekes mód nem hallottam(mivel jómagam nem nézem)senkitől,hogy olyan cigányokat mutat be a két csatorna,akik dolgoznak,rendesen élnek.

Mi lenne ez más,mint gyűlöletkeltés?

2010. márc. 23. 14:34
 18/23 anonim ***** válasza:
A sláger és a danubius is megszűnt.a jobbik nem tudja,mert nem lesz kormányerő.De én örülnék neki.asszonynak akkor engedtem tévét venni ha eza két szennycsatornát nem köti be.m,ellesleg a tv2 úgy nyerte ela frekvenciát,hogy családbarát matinészerűá tévét csinál.hazudtak.nem hiányozna a hétfilmjei:pl dühbe jövünk,tango és cash,nagy durranás stb.szar a két tévé no!
2010. márc. 23. 15:28
 19/23 anonim ***** válasza:
Örülök neki! Az értékes műsorokat (pl a Forma 1) biztos hogy megvenné valamelyik csatorna.
2010. márc. 23. 15:28
 20/23 anonim ***** válasza:
Örülnék,ha megszabadulnánk ettől a két undorító szennycsatornától végre.
2010. márc. 23. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!