A jobbik valóban beszüntetné a tv2, rtl műsorok sugárzását?
hányszor teszed már fel
de lehet hogy elég lenne "csak" az rtl klub tv2 szerkesztőségét vezetőségét kivágni
és magyarokat tenni a helyükre
nem kell pánikolni barátok közt valószínűleg ezután is lesz csak nem lesz 1 órás reklám egy műsor után vagy közbe
és nem lesz móni show és annyi Argentin szappanopera
és végre objektív hírközlést fogunk látni
és a Fókuszba se foglalkoznak annyi no name önjelölt "celebbel"
a heti7es be sem fog hajós andriska annyit pofázni akinek az összes műsora nézettsége mínuszokba mérhető
és alkoholista bajor pajor se ossza majd az észt
34% mit ugatsz már állandóan?
nem unod?
10.13
Én nem nézem a heti hetest, de komolyan akkora veszélyt látsz egy este tíz után sugárzott műsorban? Ezt a mentalitást nem tudom felfogni, ha valamit néznek, milyen jogon jönnek a jobbos erkölcscsőszök, és közlik, hogy nem?
10.14
Tartottam egy rövid szünetet az utóbbi hétben, most kipihenten cáfolhatom meg az összes jobbikos hülyeséget :)
" 10.14
Tartottam egy rövid szünetet az utóbbi hétben, most kipihenten cáfolhatom meg az összes jobbikos hülyeséget :)"
mi meg a tiédet :)
"10.13
Én nem nézem a heti hetest, de komolyan akkora veszélyt látsz egy este tíz után sugárzott műsorban? Ezt a mentalitást nem tudom felfogni, ha valamit néznek, milyen jogon jönnek a jobbos erkölcscsőszök, és közlik, hogy nem?"
olyan jogon hogy egy alkoholista elvonóra menjen ne a TV be
vagy akkor tegyenek be fideszest és jobbikost is ne csak szélső liberálisokat
Az alkotmány nem teszi lehetővé, hogy csak úgy megszűntessenek egy TV adót. Tudniillik sajtószabadság van, még egy miniszterelnöknek sincs akkora hatalma, hogy beszüntessen bármit is. Érdekes, hogy ezt nem vették figyelembe a jobbik jogászai.
Ehhez alkotmány módosíás kell (elég radikális) amihez 2/3-ad kell. Ekkora hatalmat senkinek nem adnék a kezébe, még egy nekem szimpatikus pártnak sem.
Anno 1848-ban Petőfiék a cenzúra ellen is harcoltak. Most meg visszahozná a jobbik azt, amiért ők az életüket (is) áldozták? Nem nevetséges? Persze most a TV2 meg az RTL klub, holnap meg az összes TV csatorna, amelyik rosszat mer mondani a jobbikra...
Nem védem én ezeket a csatornákat, mert a színvonala tényleg szar, de én -veletek ellentétben-, nem idegskedem rajta, hanem egyszerűen megnyomom a távirányító gomblyát....
69
Nagyon nagyon pofára is esnétek, ha betennének pár jellegzetes jobbikost a tévébe. Pörzsét sem véletlenül távolították el az echoról, de szintén onnan hozhatnám a szaniszló nevű komplett elmebeteget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!