Minden jobbikos hívő?
Jaj hagyjad már a szegfűt, meg a narancsot! Azok a SZIMBÓLUMOK, jelképek, vagy ahogy tetszik. Míg a vallás ott van a jobbik programban.
V/4. Hitében él a magyar 59
V.4.1. Összmagyarságban gondolkodó egységes egyházpolitika 59
V.4.2. Történelmi egyházak a társadalomban 60
V.4.3. Az egyházfinanszírozás rendezése 60
V.4.4. Az egyházi ingatlanok védelme 60
V.4.5. A hit- vagy erkölcstan oktatásának társadalmi hasznossága 61
Csak amennyire az MSZP volt rajongótábora is az volt...
Isten útjai kifürkészhetetlenek, gyermekeim!"
Pont erről beszélek. Aki egy kicsit idősebb az tudja, hogy a rendszer változást követően, érdekes módon megteltek a templomok. Fura lenne ha hirtelen megnőne a hívők száma.
Dehogy is kötök fűbe-fába! Nem csak a gárdisták köszönnek így!!!!! Kicsit tájékozódj már! Vona Gábor is ezt a köszönést használja. Nem lényeg, de legalább ne írkálj butaságokat Jobbikos létedre.
Nem provokálok, és nem szeretnék veszekedést sem. Mindig is békés ember voltam. Ellenben veled, és sok Jobikos szavazóval. Elnézést kérek, és TISZTELET a kivételnek. (mert van)
Jó!
Istennel, vagy nélküle: BÉKÉS JÖVŐT! minden magyarnak.
(ez lett az én jelmondatom, el ne vegye senki)
Én is a Jobbikra fogok szavazni pedig nem igazán vagyok vallásos. Pedig nem biztos, hogy ártott volna, ha részesülhetek vallásos nevelésben, de ez a családban kizárt volt, lévén édesanyám pedagógusként élte le életét.
A vallásoktatás nem csak arról szól, hogy dícsérjük látványosan és hangosan az Urat, hanem erkölcsösségre, fegyelemre, emberi viselkedésre is tanít.
Ez igenis nagyon hiányzik az oktatásból.
A kérdésre válaszolva: nem vagyok gyakorló hívő de nem rajtam és nemis a szüleimen múlott, hogy ez így van.
Az Adjon Isten épp olyan ősi köszönés, mint a Tiszteletem, Isten hozta, vagy épp a Jó napot!
Nem feltétlen mélyen hívő az, aki így köszön, bár régen csak a keresztény tanokkal kellett foglalkozniuk az embereknek, nemúgy, mint manapság... anélkül hogy egyéb irányzatokat konkrétan megneveznék.
Magyarország egy keresztény ország.
A magyarok keresztények.
A nem magyarok nem feltétlen keresztények de a nem kersztények nem feltétlen nem magyarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!