Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Minden jobbikos hívő?

Minden jobbikos hívő?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból kérdezem, és csak őszintén ér!
2010. márc. 21. 20:45
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Bocs de a hittan, vagy erkölcstan bevezetésével igenis egyetértek. És nem szoktam adjonistennel köszönni bár ez ugyanolyan mint a jó napot, aki használja nem kell föltétlen hívőnek lennie.
2010. márc. 21. 21:33
 22/43 A kérdező kommentje:

Kötelező hittan? Hol olvastál te ilyet? Kötelező hittan !!!!VAGY!!!! erkölcstan az iskolákban.

Értem! Tehát választani lehet, vagy még nem tudják pontosan, hogyan fogják hívni? Több testnevelés óra, meg még ez is, túl lesznek (vannak) terhelve a gyerekek.

De tényleg csak kíváncsi voltam az arányokra.

2010. márc. 21. 21:35
 23/43 anonim ***** válasza:
ez csak egy jelmondat. Egy köszöntés. Az Adjon az Isten egy régi magyar köszöntés. Nem Istentől várjuk a Szebb Jövőt! Így nem feltétlenül kell Istenben hinnünk.
2010. márc. 21. 21:36
 24/43 anonim ***** válasza:
60%

"Dugja fel magának a kötelező hittanját!A jobbikos átlagszavazó anélkül is elég sötét."

Te is elég sötét vagy. Mármint Fideszesek. xD

2010. márc. 21. 21:37
 25/43 anonim ***** válasza:
A testnevelés sosem árt. Ez a hit/erkölcstan pedig nem hinném, hogy valami húdenagy óraszámban történne. Szerintem az olyan, hogy abból pl tankönyv nincs. Azt ott leülöd, jegyzetelsz, tanulsz, figyelsz gondolom lenne valamilyen formában osztályzás, és ennyi.
2010. márc. 21. 21:39
 26/43 A kérdező kommentje:
Így van az Adjon Isten egy régi magyar köszöntés. Ami abból fakad, hogy nagyapáink mélyen hívő emberek voltak.
2010. márc. 21. 21:39
 27/43 anonim ***** válasza:

Aki utálja a narancsot és Fideszes?

Aki utálja a szegfűt és MSZP-s?

Az is képmutatás?

2010. márc. 21. 21:44
 28/43 anonim ***** válasza:
0%
Csak annyira hívők, mint a korábbi szóvivőjük...
2010. márc. 21. 21:45
 29/43 anonim ***** válasza:
hittan VAGY erkölcstan lenne kötelező. én teljes mértékben ateista vagyok (és jobbikos), van egy gyanúm, hogy több jobbikos párttag is, de attól még a keresztény erkölcs egy gyönyörű dolog, és a mai elfajult társadalmat szerintem csak a keresztény erkölcs tudatosításával lehet rendbetenni.
2010. márc. 21. 21:49
 30/43 anonim ***** válasza:

Csak amennyire az MSZP volt rajongótábora is az volt...

Isten útjai kifürkészhetetlenek, gyermekeim!

2010. márc. 21. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!