Mert az itteni 14-15éves jobbikosok kedvenc időtöltése, hogy lepontozzák a nem jobbikosokat.
2011. ápr. 27. 18:14
2/26 anonim válasza:
Itt a politika témakörben kb bármit írsz, úgyis le leszel pontozva, akár Jobbikos vagy, akár más.
2011. ápr. 27. 18:15
3/26 anonim válasza:
Ez nem függ össze kedves "idős bácsi".
Egyik percben azért tetszenek sírni,mert hogy mennyire nem érdekli a tizenéveseket a politika,másikban pedig már mégis ellepik a fórumot?
Nem mondom megérik a pénzüket,de mindig ezzel jönni..
2011. ápr. 27. 18:18
4/26 anonim válasza:
A másodiknál a pont. Aki magas pontszámra vágyik, ne a politika rovatba irkáljon.
2011. ápr. 27. 18:26
5/26 anonim válasza:
jobbikos vagyok, mégis lepontoznak:)))
hát nem mindegy?:)
izgatnak a számok? jobb vagy rosszabb lesz tőle vmi?:))
2011. ápr. 27. 18:26
6/26 anonim válasza:
Nem csak akkor.
Ha bekerülsz egy olyan kérdésbe ahol a Fideszesek vagy a Jobbikosok vannak többen és ellenkezik a véleményed az övéjükkel automatikusan lepontoznak.
Egyébként kit érdekel?
0% hasznossággal is lehet ide írni.
Volt egy jó példa erre az egész pontozás hülyeségére.
Volt egy olyan kérdés amikor a kérdező feltette,hogy kire szavaznál ha most lenne a választás.
Volt olyan válaszoló aki 18%-on állt mert azt írta be,hogy MSZP.
Szerintem egy ilyen kérdésnél minden válasznak 100%-on kellene állnia.
2011. ápr. 27. 18:34
7/26 anonim válasza:
Miért pontoznak le, ha jobbikos vagyok?
Inkább ez a nagy kérdés...
Üdv: Egy rettegő gyöngyöspatai.
2011. ápr. 27. 18:37
8/26 anonim válasza:
Nézzetek meg engem, a sikeres vállalkozót, aki mellesleg még Fidesz párti is. Ne foglalkozz azzal ha lepontoznak, az messze nem jelenti azt hogy nincs igazad. Csak nem szeretnek, mert esetleg dolgozol, jól keresel, egyetértesz a Fidesszel, és nem siránkozol folyton. Ennyi. Az életben attól lehetsz 100 százalékos, az többet számít.
2011. ápr. 27. 18:38
9/26 anonim válasza:
Egy ész helyett erőből politizáló párt rajongójától ne várj érveket és bölcsességet. A százalék pedig ezen az oldalon teljesen irreleváns.
2011. ápr. 27. 18:38
10/26 anonim válasza:
Kétféle embert pontoznak le itt. Aki csillagászati méretű ostobaságot ír, vagy aki megírja az igazat az adott témában. Az elsőből kétezerszer annyi van mint a másodikból :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!