Miért pontoznak le, ha nem vagyok jobbikos?
17:31
16 évesen nem nagyon kéne belefolynod a nagyok dolgába :) főleg, hogyha ennyire látszik a butaság már az írásodon is
Na félre a személyeskedést, szeretnék feltenni hozzád egyetlen kérdést...
Gondolom, ha a Jobbikot nem szereted, akkor van olyan párt is, amelyikkel szimpatizálsz. A kérdésem az lenne, hogy a szimpatizáns pártod mit tesz az általad még nagyon emberszámba se vett(macskakörömmel jelezted) cigányok megfékezésére?
Kedves kolopele!
Nos lehet hogy feketébb a bőrőd színe a seggeden mint az enyémen???Ha fehér vagy akkor nagyon sajnállak hogy nem látod a lényeget!Itthon él a rasszizmus és élni is fog!!!Hogy odavannak egyesek hogy jaj szegény cigányok...Én mit mondjak ha őmiattuk nemtudom normálisan élni az életem???Leulsz a vonaton melléd szotyiznak közben csunyán ordibálnak és még büdösek is!!!(tisztelet a kivételnek).Lehúznának ,ha egyedül van a z ember akkor össze is vernének egy marék apróért.Nagyon nagy probléma ez a romakérdés idehaza!!!Belőlünk élnek!!!Mi segélyezzük őket!!!Minket rabolnak ki este hazafelé a munkából!!!Valaki válaszolna Nekem hogy miért van az hogy a börtönök és a fegyházak 90%-ka sötétebb bőrű?Én sajnálom a gyöngyöspatai fehéreket!!!Megvédték volna magukat és megkötik a kezüket!De nembaj mert ha látok egyenruhában mászkáló gyakorló rendőrőket,tűzoltókat,iskolásokat,munkásokat akkor majd mindig kihívom majd rendőrőket mert félni fogok tőlük!
Alig várom azt hogy akárkit megölhessek a saját területem ha betörnek mert akkor kirakok egy marék rezet az udvarra majd építek egy vadászlest és indulhat a vadászat!!!
Örülök neki hogy foglalkoztatod őket!
De válaszolnál nekem egy kérdésre?A börtönökben és a fegyházakban miért több a barnabőrű???
Képzeld Én dolgoztam sok romával(nem dolgoztatom őket) és a személyes tapasztalatom az ha van munkalehetőség akkor azt se nagyon használják ki!!!(természetesen tisztelet a kivételnek) . Én ha válalkozásom lenne barnább bőrűt csak akkor alkalmaznék ha felvennék egy embert aki egész nap csak őket ba...tatja.
Hogy miben mások mint Én???nos a bőrük színe!Én akarok és szeretek is dolgozni!Láttam olyan romákat akik csak azért szülik meg a gyereket hogy felvegyék utánuk a zsetont amit elisznak el cigiznek közben a gyerek éhezik majd őket küldik idővel a boltokba lopni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!