én jobbikos vagyok, református, lelkész-családbol származom...
2010. márc. 21. 21:13
13/43 anonim válasza:
"Tehát vannak jobbikos szavazók, akik nem értenek 100%- ban egyet a párttal? Gondolok itt a hittan bevezetésére."
Idéznék a programjukból:
"Kötelezővé tesszük a hittant vagy erkölcstant, melynek célja hazánk keresztény alapokon nyugvó gyökereinek
erősítése, a követendő normák elsajátítása, megértése."
Egy hívő Jobbikos.
2010. márc. 21. 21:14
14/43 A kérdező kommentje:
Isten emlegetitek nem?? Úgy látom "rossz" az arány, és többen lesznek a nem hívők. Nem vagyok benne biztos, hogy a pártvezetés büszke lenne rátok.
2010. márc. 21. 21:15
15/43 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Te nem szoktad emlegetni! pl. óh istenem, vagy az isten ****-a meg. akkor hívő vagy?
2010. márc. 21. 21:15
16/43 anonim válasza:
Szerintem inkább ne beszélgessünk, ha ennyire tájékozatlan vagy. Mi az hogy el van várva? Nekem vannak a Jobbik felé elvárásaim, nem nekik felém.
2010. márc. 21. 21:17
17/43 anonim válasza:
Dugja fel magának a kötelező hittanját!A jobbikos átlagszavazó anélkül is elég sötét.
2010. márc. 21. 21:20
18/43 A kérdező kommentje:
"Kedves kérdező!
Te nem szoktad emlegetni! pl. óh istenem, vagy az isten ****-a meg. akkor hívő vagy?"
Te meg butaságokat beszélsz. Nem mindegy, hogy az adott szó milyen célt szentesít. Ha valaki istentől várja a szebb jövő, miközben nem hívő, az kicsit képmutató. Ezt csak azokra a jobbikosokra értettem akik ezt használják, miközben nem hisznek istenben.
2010. márc. 21. 21:24
19/43 anonim válasza:
Kötelező hittan? Hol olvastál te ilyet? Kötelező hittan !!!!VAGY!!!! erkölcstan az iskolákban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!