A Jobbik igazi arca?
A Jobbik szellemiségéhez képest megdöbbentő képek kerültek nyilvánosságra Király Andrásról, a Jobbik szóvivőjéről. A férfi egyes fotókon láthatóan nem idegenkedik a könnyű kábítószerektől, partizik, valamint transzvesztitákat és meleg férfiakat ölelget. A férfiról videók is felkerültek az internetre, amelyeken minősíthetetlen hangnemben ordibál romákkal, és egy idős emberrel.
szerintem kirakják a pártból
eddig mindenkit kiraktak akinek kiderült valami a multjáról
11:41
Te jó ég! Mi lenne ott, ha mindenkinek kiderülne a múltja... Kitalálom: a párt 99%-a röpülne...
de szavazz a fidesz/mszp re akiknek milyen múltjuk is van
mit csináltak az előző rendszerbe?:O
kiderült 1 emberről hogy fiatal korába szeretett bulizni
mire is valók az egyetemi bulik
ja mert te a 4 fal között éled az életed?
azzal egy különbséggel hogy a Jobbik jót akar és lehet ő is megkomolyodott már te nem voltál fiatal?
képzeld bolond ballagáson mi is k.-nak öltöztünk akkor bu.zi vagyok?
ja nem lehet hogy csak buli volt?
11:51
Már megvan hogy mért szavazol a jobbikra...
Az elméleted csak ott bukik meg hogy ezek a képek elvileg már a jobbikos korszakából származnak.
" Csodálkozom, hogy a görög borosat még senki nem linkelte be. Nah majd én :D http://www.youtube.com/watch?v=c02PQ2OVviw
"
ki se lehet venni az arcát...
" 11:51
Már megvan hogy mért szavazol a jobbikra...
Az elméleted csak ott bukik meg hogy ezek a képek elvileg már a jobbikos korszakából származnak."
ja biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!