A Jobbik igazi arca?
A Jobbik szellemiségéhez képest megdöbbentő képek kerültek nyilvánosságra Király Andrásról, a Jobbik szóvivőjéről. A férfi egyes fotókon láthatóan nem idegenkedik a könnyű kábítószerektől, partizik, valamint transzvesztitákat és meleg férfiakat ölelget. A férfiról videók is felkerültek az internetre, amelyeken minősíthetetlen hangnemben ordibál romákkal, és egy idős emberrel.
"Értem én ,de mi köze egy szóvivő magánéletéhez egy egész párt megitéléséhez?A jobbik biztos megteszi a megfelelő lépéseket ha úgy érzi nem méltó ez az ember a jobbik tagságára,mint ahogy már volt rá példa.Ellenben a másik nagy pártokkal ahol még a sittesek is nyugodtan kapják a zsét a dutyiban,háziőrizetben.azt kívánom ennyi baj legyen csak a politikusokkal mint ezzel a szerencsétlennel és akkor talán van esély egy szebb jövőre :)"
Más pártok is pont ezt szokták mondani....,várjuk meg a jogerős ítéletet bla,bla,bla....
Vigyázzatok,mert a végén a Jobbik is csak egy libsi párt lesz...:)))
11:09
de igen.
De egy olyan jobbikos, aki drogozik, meg b*zikkal vonulgat, az nyugodtan szembeköpheti magát. Legyen akár szimpatizáns, akár pártvezér.
Most mindenki örül, mert talált egy olyan videót a jutyubon, amelyiken egyáltalán nem biztos, hogy az a férfi szerepel, akiről szó van.
De tegyük fel azt, hogy igen, ő van rajta. Most őszintén? Mi a nagyobb bűn? Ilyeneket ordibálni, vagy emberek tucatjait utcára tenni, kisemmizni, munkanélkülivé, földönfutóvá tenni.
Nem azt mondom, hogy nem ítélem el azt ami a videón látható / hallható, de ez nem rendít meg abban, hogy ne a jobbik mellé tegyem az ikszet. Sokkal jobban elítélem azokat, akik idáig juttatták az országot, akik miatt szenved a Magyar nép
De hogy világos legyen:
"De egy olyan jobbikos, aki drogozik, meg b*zikkal vonulgat, az nyugodtan szembeköpheti magát. Legyen akár szimpatizáns, akár pártvezér."
ezzel egyetértek, de várjuk ki a végét. :)
Mindig az ilyenek a legnagyobb b.zik :))
Egyébként pedig álszent dolognak tartom és ezek után nem tudom ki az aki komolyan tudná venni... Én alapból nem vagyok oda a JObbikért, de ha már valaki mellettük tette le a voksát akkor tartson is ki. Főleg ha ilyen személyiségről beszélünk, akkor legalább a saját pártjához legyen hű.
A vérbeli jobbikosok hogy nem b.szták még meg ezért? Vagy ott ekkora a tolerancia csak a kívülállókat tudják gyűlölni?
Én az egészet nem értem és elhatárolódom.
igen egy pártban mindenkit le ellenőriznek hogy mit csinált 5 évvel ezelőtt
ez megint egy lejáratás elég szar amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!