A Jobbik igazi arca?
A Jobbik szellemiségéhez képest megdöbbentő képek kerültek nyilvánosságra Király Andrásról, a Jobbik szóvivőjéről. A férfi egyes fotókon láthatóan nem idegenkedik a könnyű kábítószerektől, partizik, valamint transzvesztitákat és meleg férfiakat ölelget. A férfiról videók is felkerültek az internetre, amelyeken minősíthetetlen hangnemben ordibál romákkal, és egy idős emberrel.
A videón,csak az előző este a bibliában olvasott szöveget idézi!x))
Különben ez nem Ő,biztos csak a hasonmása!LOL
.Ellenben a másik nagy pártokkal ahol még a sittesek is nyugodtan kapják a zsét
csak nem a jobbikra célzol? xD
Nem tagadta emellett azt sem, hogy marihuánát szívott. "Mindannyiunk életében vannak botlások. Ki az a fiatal, aki nem nyúlt ilyen dolgokhoz? Mindenkinek, vagyis legtöbbünknek vannak ilyenek az életében. Azért vagyunk rosszabb helyzetben, mert a mai dolgokat mindenki meg tudja örökíteni. De amíg nem egyeztettem a pártvezetéssel, addig nem nyilatkozhatok. Ez a személyes véleményem, amit leír, aztán kapok a fejemre"
Már bocsánat, de én is fiatal vagyok, sohasem drogoztam. Ez a kedves illető azzzal próbálja kimagyarázni magát, hogy mindenki ezt csinálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!