Szerintetek egy férfi, vagy egy nő alkalmasabb a vezetésre? (a vezetésre úgy általában)
Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 12:20
1/19 anonim válasza:
Mivel még nem volt női miniszterelnökünk, nem tudom.
2/19 A kérdező kommentje:
Nem országvezetésre értettem!
"(a vezetésre úgy általában)"
Hanem, mint általános dolgot.
2010. márc. 14. 12:27
3/19 anonim válasza:
Kizárólag férfi. Egyszer volt női főnököm és mert diplomája volt már azt is hitte hogy tud pótkocsival tolatni. LOL
Persze gyorsan elpaterolták onnan. Nem hiszem hogy kormány szinten jobban tolatnának. :)
4/19 anonim válasza:
A férfiak túl idegbetegeg, a nők meg nagyon tutyi-mutyiznak.
5/19 anonim válasza:
Hát a férfi a bevett gyakorlat gondolom nem véletlenül.
6/19 anonim válasza:
Sajnos a nők!
Addig örüljünk, amíg nem Ők vezetnek.
Vége lesz a sok héderezésnek! :-)))
30/F
7/19 anonim válasza:
Hogy leszakítsanak még egy almát a fáról?!
8/19 anonim válasza:
Ez a személyiségtől függ, nem a nemtől. Valaki jó vezető, valaki jó döntéshozó, valaki meglátásai, javaslatai nélkül meghalna az egész dolog... És ezek szerintem nem nemhez kötött tulajdonságok. Talán a férfi vezetőt könnyebben elfogadják az általános férfi-női sztereotípiák miatt, de ahol ebből nem csinálnak ügyet, ott lehet nő is a vezető.
9/19 anonim válasza:
Ha nem az ország vezetésére gondoltál, hanem úgy általában... akkor miért ebben a kategóriában tetted fel a kérdést?
10/19 A kérdező kommentje:
"Ha nem az ország vezetésére gondoltál, hanem úgy általában... akkor miért ebben a kategóriában tetted fel a kérdést?"
"Pártok, kormányzás" kategória.
Gondoltam, ha már kormányzás, akkor ugyan miért ne lehetne vezetésről is szó? :)
2010. márc. 14. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!