Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Következő kormánya Magyarorszá...

Következő kormánya Magyarországnak jobbikos lesz, fideszes vagy mszps?

Figyelt kérdés

2015. aug. 28. 13:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
Gyerekek, ÚJ PÁRTOKRA lenne szukseg, ez az egyetlen kiút!
2015. aug. 29. 12:17
 12/22 A kérdező kommentje:
Akinek elege lett a fideszből, az nem értem hogy tud ezek után a jobbikra szavazni, ami ugyanazt nyomja csak radikálban?!! Én nem akarok senkit bántani, de, akik ezt nem látják, eléggé ostobácskák. Ugyhogy én nem dicsekednék azzal, hogy fideszbir_kából jobbikos lettél... Bocs. o_o
2015. aug. 30. 09:20
 13/22 A kérdező kommentje:
jav:úgyhogy
2015. aug. 30. 09:21
 14/22 anonim ***** válasza:
53%
Remélem, egyik se.
2015. aug. 30. 16:07
 15/22 anonim ***** válasza:
88%
Attól függ h a 3 millió nyugger épp kire szavaz.
2015. aug. 30. 16:27
 16/22 Tom Benko ***** válasza:
70%
Sajnos, a szellemi etióp turbómagyarok szaporodása miatt félő a JOBBIK. De akkor minden értelmes ember menekülni fog. Bal oldali kormány biztosan nem lesz sajnos, még működőképes ellenzék sem. Még a FIDESZ, ami esélyes, de amit eddig művelt, az alapján nem lesz jobb.
2015. aug. 31. 10:19
 17/22 anonim ***** válasza:
Szoros lesz. A jobbik még nem érett meg a kormányzásra, de már a következő választáson nem lehet megkerülni őket. Vagy kormányon lesznek egy fidesz-jobbik kormányban, vagy ellenzékben, de akkor a fidesz kormány kisebbségben lesz már, mert a jobbik és a többi ellenzéki párt szavazata nagy valószínűséggel meghaladja majd a fidesz szavazatait. De még 3 év van a választásokig és egy év alatt is nagyon sokat változik az emberek véleménye. Sok birkának elég osztogatni és máris tudja, hova szavazzon. És ne feledkezzünk meg a külföldi új állampolgárokról sem. Azok tudjuk, hogy hova fognak szavazni... A győzelem érdekében higítani kellett a magyarországi választók számát.
2015. szept. 1. 23:07
 18/22 anonim ***** válasza:
A többi párt szavazata tavaly is meghaladta a Fideszét(44%). Itt a mandátum a kérdés. Kevesebb lesz a Fidesz mandátuma szerintem, dehogy mennyivel azt nem tudom megmondani. 3 év van még addig.
2015. szept. 2. 18:25
 19/22 anonim válasza:
58%
Egyben biztos vagyok: fidesz-jobbik kolalíció nem lesz! Ez egy esetben fordulhatna elő, ha a Jobbik fejet hajtana orbán-király előtt, de én ezt kétlem! A baj az, hogy a Jobbik, bár látja a gondokat és van megoldási stratégiája is: 1. nem tudja meggyőzni az elhivatott Fideszeseket, akik mai napig elhiszik, hogy: "Magyarország jobban teljesít!" Lásd közüzemi számla díjcsökkentés: havi szinten kapsz 1-2 ezer forint kedvezményt! 2005-ben kerültem, 10 éve, a mostani munkahelyemre. Akkor kerestem 75 ezer forintot, ma 10 évvel később 73 ezret! Szóval, ami jött a réven, az ment a gáton, csak '95-ben 150 forint volt 1 kiló kenyér, ma 300 forint! 2. A Fidesz kedvezményekkel, ingyen bográcsgulyással, birkasütögetéssel megveszi a "kisebbség"-nek nevezett réteget, hogy rájuk szavazzanak! És igen kisebbségnek nevezett, de míg egy magyar nő 2 gyereket szül maximum, addig a "kisebbségnek" 6-8 gyereke van! És most nem a körülményekről beszélek, amikor a 3 éves "kisebbségi" gyerek, a 6-os főút mellett kézzel eszi a pohárból a 40 forintos joghurtot egy szál p*csben! Felnőtt sehol! Nem baj, mert ha kitánglizik az útra agyon lehet verni a autóvezetőt! És több a havi bevétele, egy perc hasznos munka nélkül, úgy hogy a gyereket leszarja, ember nem lesz belőle, viszont 3 évesen megtanul betörni, mint nekem aki dolgozom, adót fizetek és a gyerekem mellett eltartom őt is, aztán félve jövök ki a közértből, mert ott állnak 10-15-en és azt nézik kit lehet kizsebelni vagy kirabolni! És ez a NAGY MAGYAR KISEBBSÉG nem beszél MAGYARUL!, ha mégis, akkor leparasztozik engem és a gyerekeimet, pedig az én adómból él! És ez a család az önkormányzattól, az én pénzemből kapott egy vadonatúj, frissen épített 2 szobás, kertes, családi házat ingyen és bérmentve, én meg éjszaka hallgathatom a gyerekeimmel együtt az etnikum zenét, üvöltve, (tőlük 2 utcányira vannak, minden szót érteni, szóval elég hangos,) és kelhetek reggel és mehetek dolgozni, hogy ő megvehesse 6000 forintért a rúd téliszalámit, bár egy percet nem dolgozott életében, de neki ez jár! Cociális alapon, mert a kicseszett szót se tudja kimondani! És a gyerek nem jár iskolába, ha jár is max., a többit veri és terrorizálja és hozza a tetvet, a rühöt, tehát ember nem lesz belőle! És rizsázhat itt a birka az integrációról, persze sírnak, de mégis miért akarnának dolgozni, mikor ingyen van a családi ház, a villany, a gáz, a kaja, dolgozni meg nem kell! Ahhoz, hogy ezek dolgozzanak az kell, hogy ne kapjanak semmit ingyen! A Jobbik ezt tudja, csak túl sok a naív nyugdíjas, meg az etnikum, ezért kevesen szavaznak rájuk! Ebből él a Fidesz! Mag a választások előtti, putrisoron tartott bográcsgulyásból!
2015. szept. 4. 01:24
 20/22 Saandoor ***** válasza:

Az hogy ki nyer azt nem az emberek döntik el!

Komolyan elhiszi bárki azt a sok hulyeséget amit összehoditt sok ember?

A szabadkőművesek döntik el hogy közülük ki lesz a befutó illetve a tisztségekben hol lesz változás...nincsen olyan hogy pártok ...csaka nép van meg a politikai elit azok vezetői és tagjai nagy része pedig szabadkőművrs...istenem ébredjetek már fel...criticallbeetz@gmail.com

2015. nov. 24. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!