Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Magyarországnak jó lenne egy...

Magyarországnak jó lenne egy Jobbik kormány?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért?

Ha nem, miért?

2015. márc. 21. 17:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Annyiból lenne jó, hogy legyőzné a fideszt, más jót nem látok benne.
2015. márc. 21. 17:38
 2/12 anonim ***** válasza:
47%

Nem, mert még jobban tönkre tenné az országot. Kilépne az Unióból.az oroszokkal és Szíriával barátkozna. A gazdasági programja nem valósítható meg. A cigányozás

és zsidózás még hab a tortán.

Pár év alatt Albánia szintjén lennénk.

2015. márc. 21. 17:47
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
nem!
2015. márc. 21. 17:55
 4/12 anonim ***** válasza:
39%
Jó lenne, mert erőteljes gazdasági fellendülést hozna, megszűnne a munkanélküliség és a közbiztonság is helyre állna.
2015. márc. 21. 17:59
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
Én kifejezetten díjaznám ha " cigányoznának " végre az " öregezés " helyett...
2015. márc. 21. 18:11
 6/12 anonim ***** válasza:
49%

A programjukkal többnyire egyet értek. Az pedig eleve plusz pont, hogy a programjuk kézzel fogható, írott formában fellelhető, ellentétben a Fidesszel vagy az MSZP-vel.

Parlamenti munkájuk alapján valóban megoldást akarnak találni az ország problémáira és nem a szőnyeg alá söpörni ezeket. Én bízok benne, hogy ők nemzeti érzelmű emberekként tényleg tenni akarnak valamit.

Hogy van-e garancia arra, hogy ők nem hazudnak és nem lesz rosszabb a helyzet a mostaninál? Nincs... de ők még nem voltak hatalmon és már itt volna az ideje, hogy kapjanak esélyt a bizonyításra!

Ez a nácizós lejáratókampány - amit a média elcsípett félmondatokkal tud maximum alátámasztani - kb egy szinten van Viktor "Magyarország jobban teljesít" szövegével. Ha akarnák, akkor a többi pártról is ki lehetne alakítani ilyen, vagy még rosszabb képet, csak Vona is megmondta: nem akarnak sárdobálással kampányolni.

Nekem (ismétlem nekem) ez a gondolatmenetem nagyjából.

2015. márc. 21. 19:14
 7/12 anonim ***** válasza:
45%

6-os. Igaz, hogy nekik a programjuk elolvasható. De attól még semmit nem tudnának belőle megvalósítani.

Az ország gazdasága nem elképzelt programok szerint működik.

2015. márc. 21. 21:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Van programja, de mit ér vele?! Az sehol nincs benne leírva, hogy mit milyen forrásból kíván megvalósítani.
2015. márc. 21. 21:25
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

Ertelmetlen kerdes, a jobbikosok azt fogjak mondani hogy igen, a tobbiek meg azt hogy nem.

Mivel en nem vagyok jobbikos azt mondom hogy nem.

2015. márc. 21. 21:44
 10/12 anonim ***** válasza:
44%

Nem lenne jó. A programja megvalósíthatatlan.

És ennyiben ki is merült a dolog. Ha kiűzi a multikat,hova teszi a több százezer munkanélküli magyart? Már itt megbukott a dolog.

2015. márc. 22. 04:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!