Magyarországnak jó lenne egy Jobbik kormány?
Ha igen, miért?
Ha nem, miért?
Nem, mert még jobban tönkre tenné az országot. Kilépne az Unióból.az oroszokkal és Szíriával barátkozna. A gazdasági programja nem valósítható meg. A cigányozás
és zsidózás még hab a tortán.
Pár év alatt Albánia szintjén lennénk.
A programjukkal többnyire egyet értek. Az pedig eleve plusz pont, hogy a programjuk kézzel fogható, írott formában fellelhető, ellentétben a Fidesszel vagy az MSZP-vel.
Parlamenti munkájuk alapján valóban megoldást akarnak találni az ország problémáira és nem a szőnyeg alá söpörni ezeket. Én bízok benne, hogy ők nemzeti érzelmű emberekként tényleg tenni akarnak valamit.
Hogy van-e garancia arra, hogy ők nem hazudnak és nem lesz rosszabb a helyzet a mostaninál? Nincs... de ők még nem voltak hatalmon és már itt volna az ideje, hogy kapjanak esélyt a bizonyításra!
Ez a nácizós lejáratókampány - amit a média elcsípett félmondatokkal tud maximum alátámasztani - kb egy szinten van Viktor "Magyarország jobban teljesít" szövegével. Ha akarnák, akkor a többi pártról is ki lehetne alakítani ilyen, vagy még rosszabb képet, csak Vona is megmondta: nem akarnak sárdobálással kampányolni.
Nekem (ismétlem nekem) ez a gondolatmenetem nagyjából.
6-os. Igaz, hogy nekik a programjuk elolvasható. De attól még semmit nem tudnának belőle megvalósítani.
Az ország gazdasága nem elképzelt programok szerint működik.
Ertelmetlen kerdes, a jobbikosok azt fogjak mondani hogy igen, a tobbiek meg azt hogy nem.
Mivel en nem vagyok jobbikos azt mondom hogy nem.
Nem lenne jó. A programja megvalósíthatatlan.
És ennyiben ki is merült a dolog. Ha kiűzi a multikat,hova teszi a több százezer munkanélküli magyart? Már itt megbukott a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!