Magyarországnak jó lenne egy Jobbik kormány?
Ha igen, miért?
Ha nem, miért?
Miért nem lenne jó.
Ok sorolom.
Kivonulna minden multi nem hoznának be semmilyen árut.Gond annyi h ezek 90%-át MO nem tudná előállítani.
Értem ez alatt pl az élelmiszert, műszaki cikket, kozmetikai cinkek...
Nem lenne internet Mert azt ne mond h a T Online, a Voda és társai magyarok.
A pénz elinflálódna hasonlóan az orosz rubelhez.
Még több lenne a munkanélküli.
Kivonulnának a befeküdtök nem lenne töke mozgás.
Kidobnának az EU-ból a NATO-ból.
Kivonulnának a bankok gond annyi h akkor már a kártyádon lévő pénzt se tudnád levenni.
MO brutál mértékben függ a külföldtől és ez nem nyalizás hanem így van.
Tetszenek az Amerikai filmek mint a Halálos Iramban a Bosszúállók és társai ? Ha Jobbik kormány lesz felejtsd el h behozzák az országba.
Szereted az iPhone-t ? Búcsúzz el tőle.
Új CPU kéne a gépedbe barkácsolj egyet mert nem lesz!
Kéne egy aksi a mobilodba használj galamb postát mert az se lesz.
Szeretnél egy PS4-et az nincs de játszhatsz szó kirakót és még sorolhatnám !
Mert ez mind külföldről behozott árú!!! MO-n nem előállítható !!!
Összeomlana a gazdasági rendszer. Még az is ami még úgy ahogy megvan.
Persze a Jobberek iszonyat buták és ezeket nem látják.
Szerintük a Libsikért nem kár igaz csak 3 millió ember adójáról beszélünk de kit érdekel ?
Helyette majd lesz EU-s zászló égetés, Putyin szobrok minden sarkon. Koncepciós perek a "hazaáruloknak".
Halál büntetés, rögtön ítélő bíróságok, Magyar Gárda menetelés, Szebb Jövőzés,
Milliós nagyságú menekültek más országokba (itteniek)...
És igen nekem is voltak problémáim cigányokkal. Volt részem iskolai erőszakban nagyon is jól tudom h mi folyik ott manapság és azt is h a multik nem szentek... És bár tudom h a jelenlegi rendszer nem a legjobb de emiatt nem sodornám az összeomlásba a saját hazámat.
Mert ha a Jobbik felkerül Isten óvjon minket, de hónapokon belül romba fogják dönteni, mindazt ami még ma működőkepés.
És bár sosem akartam elhagyni az országot de a Jobbik felkerülése lesz az amikor Politikai menedék jogot fogok kérni a Holland kormánytól mert köszönöm de amit ők csinálnának abból én nem kérek.
A kormányzásuk után lévő erkölcsi, társadalmi és gazdasági károkat meg nem is tudom h ki fogja helyre állítani ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!