Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A liberális eszmék szerint,...

A liberális eszmék szerint, ha én bömböltetem a zenét a tömbházban és a lakóknak ez nem tetszik, akkor így jártak?

Figyelt kérdés

Mert az egyén a közösség felett áll.

A szeretet és elfogadás mögött valójában a legnagyobb önzőség áll?

2015. júl. 20. 12:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
3%

A liberalizmus eszméje szerint valóban igazad van: a szomszédok így jártak. Hacsak ők is nem liberálisok.

Ugyanis ma a liberalizmus azt jelenti, hogy bárki bármit tehet, amihez kedve van, tekintet nélkül másokra. De ez csak addig igaz, amíg a liberális eszméket nem sérti, mert attól kezdve már náci, fasiszta illetve zsidógyűlölő vagy.

Magyarul:ha a szomszéd rád szól, hogy bömbölteted a zenét, miközben egyik szobában a 90 éves anyja haldoklik, a másikban meg a kéthónapos csecsemője sír, mert nem tud aludni miattad, az diktatúra, intolerancia, nácizmus és hasonlók. Neked viszont "jogodban áll" bömböltetni a tucc-tucc "zenét".

A liberalizmusban ez a legszebb: liberális módszerekkel és igazságszolgáltatással lehetetlen kivédeni a liberális tahóságokat (és ezt már a bevándorlók is észrevették, rájöttek, hogy bármit megtehetnek büntetlenül).

Röviden: LIBERALIZMUS = ANARCHIA.

Nem véletlen, hogy csak a liberális oldal tüntetésein törnek-zúznak (pl. Fidesz székház), illetve, csak a liberális oldalról képesek a békés tüntetők közé lövetni (ld. 2006).

2016. jan. 17. 11:45
 22/23 anonim ***** válasza:

Avetino,

Az anarchia még mindig nem egyenlő a liberalizmussal, két totálisan különböző elképzelés. Az, hogy a te fejedben így van, az csak egy dolog.

Én is gondolhatom, hogy én vagyok az angol királynő, de ha ilyet gondolok, nem angol királynő lennék, hanem egy hülye.

2016. jan. 17. 12:19
 23/23 anonim ***** válasza:

"Nem véletlen, hogy csak a liberális oldal tüntetésein törnek-zúznak (pl. Fidesz székház), illetve, csak a liberális oldalról képesek a békés tüntetők közé lövetni (ld. 2006)."

Ez külön tetszik, miután a Gyurcsány ellen tüntetők kompletten szétverték a MTV székházat.

Egyébként nincs értelme a tüntetésekből levonni a következtetést, milyen a liberalizmus. Arra sem érdemes építeni, eddig milyen kormányaink voltak. Gyurcsány sem volt igazi liberális, csak közelebb állt hozzá, mint Orbán.

2016. jan. 17. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!