Mi nem tetszik/tetszett a Fidesz kormányzása alatt?
Konkrét események, adók, csalások, bal húzásokkal indokolhattok. Rosszabbul éltek/éltetek ez a 4 év alatt?
Bármi jöhet ami nem tetszett a Fidesz kormányzása alatt.
Nem, jobbos. És nekem úgy Orbán Viktor meg komplett az egész párt.
Hszoboszló annyira szeretnéd, ami nem tetszett a "Mo-n rend van" kijelentés, a hazugságok, a kivándorlásról a párt véleménye, a közmunka, a rezsicsökkentés mennyisége ( konkrétan 1-el több kiló kenyeret tudok venni ), az új adók. Ezek megfelelőek?
Értem. Szóval Orbán nem szimpatikus.
Azt meg lehet tudni, hogy ki szimpatikus?
Az elmúlt négy évben többek között az nem tetszett, amikor összeszorult szívvel és gyomorral végignéztem ezt a felvételt, amin Bajnai Gordon volt miniszterelnök, - akit a balliberális értelmiség és sajtó előszeretettel igyekszik úgy beállítani, mint hiteles, tisztességes, nemzetközi színtéren vállalható politikust - az arcát, nevét adta ehhez a rendezvényhez, és így akart kampányolni, nagyobb népszerűségre szert tenni:
http://www.youtube.com/watch?v=rtkoRInC24k
Nekem egy olyan, a korábbi választásokon az MSZP-re szavazó házaspár, illetve család (egy éppen nagykorúvá, vált, először szavazó ikerpárral) mondta azt tavaly ősszel, ezeket az eseményeket követően, hogy ők ezt döbbenten nézték végig a TV-ben, mélységesen elítélik, szánalmasnak, és az ő erkölcsi értékrendjükkel egyszerűen vállalhatatlannak érzik.
Úgy fogalmaztak, hogy amikor meglátták ezt a felvételt, arra gondoltak, hogy innen már nincsen hová tovább süllyedni.
Személy szerint nem csak a jelenlegi baloldali szavazók, hanem mindannyiunk, az egész nemzet tragédiájának tartom, hogy a bal oldali politikai elit arról tett ezzel a megmozdulással tanúbizonyságot, hogy ezt a szintet képviseli értelmi és érzelmi intelligenciáját, erkölcsi értékeit és lelkületét tekintve.
Nagyon szeretnék hinni benne, hogy egy olyan országban élek, ahol ez a "megnyilvánulás" a baloldali szavazók többségénél is kivágta azt a bizonyos biztosítékot.
Nekem konkrétan az nem tetszik, hogy mindig csak négy évente, a kormányzási ciklus végén lesznek fontosak a szavazók. Így volt ez most is, kormányra kerülésük idején annyira volt fontos a rezsiköltségem, hogy még emeltek is rajta. Most, hogy itt van megint a választás, van rezsicsökkentés.
De mindemellett azért válaszolhatna nekem Orbán úr az alábbi kérdésekre is:
- Még mindig úgy gondolja, hogy a magyar fiatalok kalandvágyból menekültek külföldre dolgozni?
- Még mindig úgy gondolja, hogy a szociális munkások, akiknek nem tudott munkát biztosítani, javította a foglalkoztatási arányt? Ez nem munkahelyteremtés, hanem egy szociálpolitikai intézkedés.
- Fel meri vállalni, hogy a szabálysértési összeghatárt a statisztikák kozmetikázása céljából emelték 20.000 forintról 50.000 forintra? Orbán Viktor kijelentette: “Húszezer forint alatt gyakorlatilag szabad rablás volt a tolvajoknak, ideológiailag megvédve. Minden volt, csak rend és közbiztonság nem.” Most, hogy felemelték 50.000 forintra, mivel lett jobb? Miért segítik a bűnözőket?
- Mit ért Orbán úr a választási programja alatt, ami úgy hangzik, hogy “folytatjuk”? Mit fog folytatni? Nemzeti italboltokat hoz létre?
- Hogyan gondolta a Magyar termőföld megvédését a külföldiek elől? Kétharmados felhatalmazással egy olyan törvényt hoztak, ami lehetőséget biztosít az összes uniós állampolgárnak, csaknem 500.000.000 embernek, hogy megvásárolhassák a magyar földeket. Tehát csak belföldi személy vásárolhat magyar termőföldet, de belföldiként kezeli az összes uniós állampolgárt.
Világosan látszik, hogy a Fideszt a valóság nem érdekli, csak az, hogy a választóit megtévessze a fent leírt módon előállított statisztikai adatokkal.
Ezért csak is a Jobbik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!