Mi tetszik és mi nem a DK (Gyurcsány) 16 pontos választási programjában?
Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 14:08
1/31 anonim válasza:
Gyurcsány programjában semmi nem tetszik.
2/31 bumbi02 válasza:
Az első válaszoló ékes példája annak, hogy sokak el se olvassák a programokat, elég nekik a nevet látni, és az alapján választanak.
Nekem speciel tetszik benne a kötelező nyugdíjkorhatár eltörlése.
3/31 anonim válasza:
Azt mondja, amit az emberek hallani akarnak. És vannak olyan primitív emberek akik benyalják a szövegét még most is. Volt alkalma bizonyítani, de csak rontott a helyzeten.
4/31 bumbi02 válasza:
Értem, akkor a te módszered, miszerint név alapján ítélünk meg programokat, sokkal kifinomultabb, mint elolvasni a programot, és úgy dönteni róla.
5/31 anonim válasza:
Igen, mivel a név mögött egy jól ismert ember áll. Aki már hazudott négy éven keresztül reggel délben meg este. Ezt ő maga mondta. Most is mond pár jól hangzó kijelentést, és sajnos vannak olyan ostobák, akik elhiszik.
7/31 anonim válasza:
"Az első válaszoló ékes példája annak, hogy sokak el se olvassák a programokat, elég nekik a nevet látni, és az alapján választanak."
Már ne is haragudj, de amit az a gyökér leművelt itt éveken keresztül a pártjával, azután még épp ésszel lehet őt támogatni?
8/31 anonim válasza:
Déká-degenerált koalíció.
Szal. kedves gyurcsifanok, én nem kérek a főnökötökből, elég volt belőle! :)
9/31 anonim válasza:
"elég nekik a nevet látni, és az alapján választanak. "
Úgy mint ti pl. a jobbiknál? :) (Nem szavaztam rájuk.)
Akkor mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!