Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi jót tett a Fidesz kormányzá...

Mi jót tett a Fidesz kormányzása alatt? és mi jót tett az MSZP kormányzása alatt?

Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
3%

"és mi jót tett az MSZP kormányzása alatt?"

Kirabolta, elportyázta, és eladósítota az országot.

"Mi jót tett a Fidesz kormányzása alatt?"

Megmentettek a közvetlen államcsődtől, amit a világgazdaság alakulása mellett elsősorban az MSZP-nek köszönhettünk.

Ennek ellenére ők is csinálnak disznóságokat, például az állami munkahelyek gengsztermód, a rokonság között való felosztása nagyon undorító....

2014. febr. 5. 19:38
 2/7 titak ***** válasza:
42%

"és mi jót tett az MSZP kormányzása alatt?"

Megmentettek a közvetlen államcsődtől, amit a világgazdaság alakulása mellett elsősorban az olcsó IMF hitelnek köszönhettünk.

"Mi jót tett a Fidesz kormányzása alatt?"

Kirabolta, elportyázta, és eladósította az országot.

2014. febr. 5. 21:27
 3/7 A kérdező kommentje:

mindkét válasz egyoldalú volt.

és csak egyikben volt válasz arra is, amit kérdeztem, a másikban csak arra voltválasz, hogy mi rosszat tett.... de nem azt kérdeztem.

Azt kérdeztem, hogy melyik mi JÓT tett. Világos?

2014. febr. 6. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne add itt a kisfőnököt, mert undorító. Világos?

A két válasz közötti különbség az, hogy az MSZP-s kommentelő hazudik, én pedig nem.

2014. febr. 6. 09:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mindketten hazudtok :D
2014. febr. 6. 14:08
 6/7 anonim válasza:

kedves titak!

ugye tudod hogy az MSZP vette fel a sok kölcsönt ahogy te is írtad és abból építette föl a sok munka helyet meg a sok mindent ezzel hatalmas adósságot felhalmozva és ez így olyan jó lett az ország tele kölcsönnel amit nagy nehezen Orbán vissza fizetett és ez idő alatt lehet ,hogy nem épülnek munka helyek ,de legalább nem lepnek el minket az adósságok

2014. febr. 6. 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem fizetett vissza semmit. 83% volt az államadósság, mikor átvették, levitték 77%, most 86%.
2014. febr. 6. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!