A fidesz és az mszp nem szégyelli magát, hogy a Jobbik három év alatt többet tett az országért, mint ők együtt,20 év alatt?
Felsorolnád azt a rengeteg dolgot, amit a Jobbik tett? Nekem épp az ellenkezője tűnt fel: rájöttek, hogy egyszerűbb néha hisztipicsogva napirend előtti felszólalásokkal elintézni a munkát, mint ténylegesen dolgozni is.
Mondjuk ehhez bizonyára az is hozzájárult, hogy 2010 előttig még hihették azt, hogy az óvodás logikájuk működhet és csak összeesküvés miatt van az, hogy alapvető közgazdasági szabályoknak nem felel meg egyetlen tervezetük sem - aztán amikor beültek rádöbbentek, hogy mennyire nem tudnak semmit.
Borsodi tahó villanyszerelőktől meg sportolóktól nem is lehet mást várni.
"Oké, biztos a médiatörvény miatt nem tudok semmit arról amit a jobbik tett. Mit is tett?"
Na ezért kellett megszavazni a Fideszt. Másról sem szól a média mint, hogy mekkora ász a Fidesz.
A bizonyítás terhe az állítást tevő oldalán van, szóval sorolja csak a kérdező azt a sok elért dolgot.
Nektek ugyanaz a kérdésem: név, FB-link, munkahely?
"Én elhiszem, hogy a médiatörvény jelentősen korlátoz téged az információszerzésben, de van neted. Megtennéd, hogy lusta paraszt módjára nem másokkal soroltatod fel, hanem rákeresel? Köszönöm."
Jobbikosok, én komolyan nyitott vagyok mindenre de miért nem írtok valami konkrétumot?
Próbáltam rákeresni, de semmi használhatót nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!