Ti kire szavaztok 2018-ban?
"Legalább is eddig így volt a politikában :)"
Azt a legalábbis szót írjuk már egybe, persze csak ha nem röstelled... így, különírva elég gügyének tűnik.... nem mellesleg helytelen.
Nem tudom. En speciel egy Bajnai-Bokros partnak orulnek, azok meg nem vertek at es ugy tunik, nem almokat kergetnek.
De lenne meg max. tizezer ember rajtam kivul, a tobbi sokmillio meg arra, aki a legtobbet igeri, szoval mindegy, kire szavazok.
Meg kell nézni ki mit tett le eddig, melyik csinálta a legtöbb megszorítást, Bokros és Bajnai csomagot, mindenféle kompenzáló egyéb könnyítések nélkül és ki tette a legtöbb kedvező dolgot az emberek és az ország érdekében. Ki érte el a legtöbb fejlődést eddig minden vonalon, ki ért el legalább egy kevés de állandó lassú javulást, és nem marad már mint a... na ki? Mindenki tudja a választ.
Asszem nem is kell leírni mert egyértelmű lehet minden normálisan gondolkodó ember számára.
"Mindenki tudja a választ."
Ki ez csodálatos csapat, én a leírásod alapján valahogy nem kapizsgálom, segíts.
"'Mindenki tudja a választ.'
Ki ez csodálatos csapat, én a leírásod alapján valahogy nem kapizsgálom, segíts."
Mint látod, tényleg tudják ki tett eddig a legtöbbet az országért, viszont ennek ellenére csak azért szidják, mert megfogadta a baloldal mindenkori fővezére még 2010 tavaszán, hogy ott fogják akadályozni a jelenlegi kormány munkáját, ahol csak lehet. Különben esélyük se lenne vissza jutni a közéletbe, legfeljebb csak a szánakozás (mint szerencsétlen baloldal) és nevetség, gúny és megvetés tárgyaként.
Ez az egy okuk van arra, hogy szidják és rágalmazzák a jelenlegi kormányt.
Különben látjuk, ha meg kell nevezni, ki tett eddig a legtöbbet a magyar emberek és az ország érdekében, akkor a FIDESZ-t kezdik emlegetni, tehát tudják ki is az, de csak azért is rosszat kell mondani, mert különben esélyük sem lenne, amikor lehetőségük volt bizonyítani, akkor annyira ember ellenes politikát folytattak a politikában. Ezért kapnak most akkora hatalmas elutasítás.
De hiszen ezzel vívták ki maguknak az ember tömegek dühét és elutasítását 2010 tavaszán, amikor Gy.F. a parlamentben fuldokló hangon fogadkozott a csúnyán elvesztett választás után, hogy ezt még megbánják. Azóta is folyik ez a harc az országot építő kormány, az emberek, Magyarország érdekei és az ezek ellen dolgozó, főképp baloldali ellenzék között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!