Más is undorodik a Jobbiktól?
14:17
csak ismételni tudom magamat: az mszp-s fellegvárakból lettek a jobbikos fellegvárak. Az mszp-s politikusokból/főnökökből lettek a jobbikos politikusok/főnökök. Legalábbis nálunk ez zajlik.
Az ideológiájuk is egyezik abban, h. az mszp-sek között is sok a rasszista, így jól megértik egymást.
Az meg már lényegtelen, hogy most árpádsávost lobogtatnak az mszp-s zászló helyett...
A jobbik programjáról csak annyit, h. megvalósíthatatlan. Az elmúlt 20 év legnagyobb választási hazugsága...
Vagy nincsenek mögöttük közgazdászok, vagy ez nem is program, csak egy kis magyartudatkihasználó izé.
"Az mszp-s politikusokból/főnökökből lettek a jobbikos politikusok/főnökök. Legalábbis nálunk ez zajlik."
Nevet, linket kérek!
"Az ideológiájuk is egyezik abban, h. az mszp-sek között is sok a rasszista, így jól megértik egymást."
Az MSZP ideológiája mikor volt rasszista???
14:31
Bocsi nem lettek, lesznek. Elírtam.
Egyenlőre még csak ott tartanak, h. a jobbikra szavaznak...
14:39
Én inkább az mszp fölé tettem volna őket...
Ha ennyire a fideszt akarják majd támogatni, akkor mért mindig a fideszt támadják mindenféle alaptalan vádakkal? Ugyan azt csinálják jelenleg mint az mszp...
DE LEGYEN IGAZAD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!