Az én munkahelyemen is van kamera, több szempontból sem tartom rossz dolognak.
A közmunkások esetében nyilvánvalóan az egyetlen cél a munkavégzés ellenőrzése lehet, és szerintem ez sem baj. Viszont azzal nem értek egyet, hogy hozzá kell járulniuk a további felhasználáshoz, mert azzal esetleg vissza is lehet élni.
Francokat normális.
Ez az egész ország egy normálatlan hely.
Teljesen normális. Elmész bármilyen nagy céghez és minden mozdulatodat figyelik. Az irodák be vannak kamerázva, a számítógép internetforgalmát monitorozzák, jelentéseket készítenek, hogy milyen alkalmazás hány másodpercig volt aktív, meddig voltál a gépnél, stb, stb.
A közmunka miért lenne kivétel? Teljesen az adófizetők pénzéből futó programról van szó, ne napocskákat rajzoljanak érte...
,,10-es, mond már el nekem, hogy mi a franc köze van a liberalizmusnak a kamerákhoz ? attól, hogy valakit zavar, attól még semmi köze a politikai nézethez, vagy ezek szerint, mert te szereted a kamerákat, akkor te egy oroszbérenc vagy? érdekes a gondolkodásod.''
Tudod az a se.lye gondolkodás hogy az embernek joga van bűnözni a megélhetése érdekében, az embernek joga van ahhoz hogy ne nézhesse meg a főnöke hogy elvégezte-e a rá bízott munkát.
Hát basszus, Tesco is be van kamerázva, minden nagy cég, és itt egy provokátor kérdező szenzációt akar abból csinálni hogy egy teljesen normális dolgokt végeznek Ózdon, a dolgozók munkáját ellenőrzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!