Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Normális, ami Ózdon megy?

Normális, ami Ózdon megy?

Figyelt kérdés

Szerintem nem.

[link]

2015. máj. 13. 07:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
15%
Ja, s az hogy a suliban be vagyunk kamerázva, nem írtam le, ha nem esne le az a lényege hogy a tanárok is megvannak figyelve. De apuméknál a cég is be van kamerázva, és ha hiszed, ha nem a telefonom hátulján is van egy kamera.
2015. máj. 13. 17:23
 12/27 anonim ***** válasza:
74%
hvg színvonal:,, közmunkára jelentkezőknek alá ír kell írniuk " xD.
2015. máj. 13. 17:24
 13/27 anonim ***** válasza:
49%
színvonal*
2015. máj. 13. 17:25
 14/27 anonim ***** válasza:

Az én munkahelyemen is van kamera, több szempontból sem tartom rossz dolognak.

A közmunkások esetében nyilvánvalóan az egyetlen cél a munkavégzés ellenőrzése lehet, és szerintem ez sem baj. Viszont azzal nem értek egyet, hogy hozzá kell járulniuk a további felhasználáshoz, mert azzal esetleg vissza is lehet élni.

2015. máj. 13. 18:03
 15/27 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem mindenki figyeljen meg mindenkit és akkor boldog ország leszünk.
2015. máj. 13. 21:38
 16/27 anonim ***** válasza:
32%

Francokat normális.

Ez az egész ország egy normálatlan hely.

2015. máj. 13. 22:01
 17/27 anonim ***** válasza:
63%

Teljesen normális. Elmész bármilyen nagy céghez és minden mozdulatodat figyelik. Az irodák be vannak kamerázva, a számítógép internetforgalmát monitorozzák, jelentéseket készítenek, hogy milyen alkalmazás hány másodpercig volt aktív, meddig voltál a gépnél, stb, stb.

A közmunka miért lenne kivétel? Teljesen az adófizetők pénzéből futó programról van szó, ne napocskákat rajzoljanak érte...

2015. máj. 14. 12:30
 18/27 anonim ***** válasza:
47%
10-es, mond már el nekem, hogy mi a franc köze van a liberalizmusnak a kamerákhoz ? attól, hogy valakit zavar, attól még semmi köze a politikai nézethez, vagy ezek szerint, mert te szereted a kamerákat, akkor te egy oroszbérenc vagy? érdekes a gondolkodásod.
2015. máj. 14. 17:54
 19/27 anonim ***** válasza:
9%

,,10-es, mond már el nekem, hogy mi a franc köze van a liberalizmusnak a kamerákhoz ? attól, hogy valakit zavar, attól még semmi köze a politikai nézethez, vagy ezek szerint, mert te szereted a kamerákat, akkor te egy oroszbérenc vagy? érdekes a gondolkodásod.''

Tudod az a se.lye gondolkodás hogy az embernek joga van bűnözni a megélhetése érdekében, az embernek joga van ahhoz hogy ne nézhesse meg a főnöke hogy elvégezte-e a rá bízott munkát.

Hát basszus, Tesco is be van kamerázva, minden nagy cég, és itt egy provokátor kérdező szenzációt akar abból csinálni hogy egy teljesen normális dolgokt végeznek Ózdon, a dolgozók munkáját ellenőrzik.

2015. máj. 14. 20:53
 20/27 anonim ***** válasza:
19-es, én is támogatom a kamerával való ellenőrzést, és 2015-ben szinte teljesen elfogadott az elterjedt használata... n azt nem értem és erre is kérdeztem rá, hogy azok akik nem helyeslik vagy nem támogatják, honnan a francból tudod, vagy általánosítod, hogy az liberális lenne? szerintem azt sem tudod mit jelent a szó, hanem hallottad mint szitok szó és fújod te is, itt kezdődnek a bajok a tanulatlanság.
2015. máj. 14. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!