Az újabb vonatokon is megfigyelnek, illetve több településen akkor is, ha áthaladsz csak.
Ha felvétel készül, akkor legalább védi azt, aki nem tett semmi rosszat, de be akarják mártani (pl: lopás, ki dologott valójában? stb esetén)
Ahol olyan főnökség van vagy maga a munka megköveteli, ott kameráznak.
Mivel ők a kisemberek így a "nagyemberek" megtehetik.
A parlamentben is videofelvétel készül arról hogyan alszanak a képviselők, de ők már túl fent vannak ahhoz, hogy ilyenek miatt kirúgják őket.... ugye erősebb kutya b...ik..
Pl. én az egészségügyben dolgozom, sok helyen van kamera, bár szerintem nem nagyon nézi senki.
Amikor étteremben dolgoztam ott még a mosdó is be volt kamerázva és a főnöknek napi melójának nagy része az volt, hogy hátradőlve nézte hol mi történik. Ha valaki túl sokat volt bent a wc-n, akkor szólt azért is.
Itt nyilván azt akarják megakadályozni, hogy a közmunkások csak üldögéljenek az árokparton.
Suliba mi is be vagyunk kamerázva.
Sérti ez a liberális eszméket? Most mi a francér baj az hogy ott van egy 30 cm es kütyü, aminek a videóját vissza tudják nézni ha baj történik.
Hát ba,,z,,meg, a városunkban is a központban több kamera van, és minél többet akarnak.
A liberalista gondolat menet nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!