Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbik: Segítségnyújtás a...

Jobbik: Segítségnyújtás a kampányban.1-2 dolgot nem értek, mit jelentenek ezek?

Figyelt kérdés
Ha jelentkezem segítőnek, bejelölöm milyen feladatokat tudnék elvégezni, akkor hogyan tovább? Felkeres valaki később? Mindenképpen rámbíznak vmilyen feladatot, ha jelentkezem, vagy a jelentkezőkből kiválasztanak néhányat? És ha vki a szavazatszámlálást jelöli meg, az mit takar? Hogy a lejjebb beírt településen számolhat az illető? Vagy a választókörzetében? Hogy is vannak ezek?
2010. febr. 23. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
A szavazatszámlálás az, amikor ugye a szavazás napján este 7 órakor urnazárás van, utána összeszámolják a szavazatokat (úgy egy éve tudom, hogy ez így van, előtte azt hittem, hogy felküldik Pestre és ott számolnak, és ezt a helyi számlálást csak logikusabbnak tartottam), és mondjuk te ebből kiveszed a részed (gondolom eddig egyértelmű). Szavazatszámlálóként egy szavazókör szavazatait számlálod, nem az egész települését vagy netán az egész körzetét.
2010. febr. 23. 17:49
 2/3 anonim ***** válasza:

miután jelentkeztél, érdemes elmenni egy taggyűlésre, vagy többre, mert a feladatokat általában ott osztják ki...legalábbis nálunk így van.... az elnök megkérdezi, ezt és ezt, ekkor és akkor ki tudja vállalni, és jelentknek, akik tudják, ő pedig kiosztja rájuk a feladatokat

hogyha pedig már régebb óta segítesz és elég aktívan, így tudja, hogy számíthat rád, akár már telefonon is felkeres később, ha szüksége lenne segítségre, és megkérdezi,ráérsz e, tudod e vállalni...legalábbis nálunk így működik :) nem tudom, más városokban hogy van

2010. febr. 23. 18:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Javaslom hogy keresd meg ez ügyben a legközelebbi alapszervezet elnökét és ő majd segít vagy eligazítást ad az ügyben
2010. febr. 23. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!