Felelősségre fogják vonni azokat, a kik halálra taposták a három lányt a West Balkánban, és segítségnyújtás nélkül elmentek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 18:52
2/11 anonim válasza:
Nem valószínű. Lehetetlen megtalálni ilyenkor a tettest, szerintem az eltaposók maguk sem vették észre, hogy valaki elesett vagy haldoklik.
3/11 anonim válasza:
Még azokat sem, akik bizonyíthatóan hibáztak...
4/11 anonim válasza:
szerinted meg tudtak volna állni segiteni?
5/11 anonim válasza:
A szervezőket fogják felelősségre vonni, mert a helyzet kialakulása nekik köszönhető - a tömegben sodródó emberek maguk is tehetetlenek ilyenkor, nem vonhatók felelősségre.
6/11 anonim válasza:
vegyétek már észre hogy politikai műbalhéról van szó! és nem az a kérdés h felelősségre vonjáke vagy sem.. sem az h ki a bűnös, hanem az hogy még medig tűrjük!?
7/11 MolotovPunk válasza:
A végén majd kiderül,hogy senki sem volt hibás.
Ha esetleg ki is derül,akkor nem kapnak nagy bűntetést.
De a 3 csajt már senki sem hozza vissza.Ez ebben a borzasztó.
8/11 Itachi Uchiha válasza:
Ööö... Az a gáz, hogy a rendőrség hazudik.
Igazából bement 6-7 "Roma" ,azok felmentek a ruhatárhoz és csak úgy (Hobbiból) szúrkodták az embereket akik tolakodva jöttek fel a lépcsőn, majd meghalt 1 lány, mindenki fut le, 1 lányt agyontapostak, és a harmadikat pedig szintén leszúrták...És hogy 1 sérült se volt? Minimum 10-15-en sérültek meg... De mind1 , nem lehet hinni a rendőrségnek, több mint 80 ember látta hogy ott késelés volt, szóval erről ennyit... (és direkt nem rasszista szavakat írtam, pedig tudtam volna )
9/11 A kérdező kommentje:
Itachi Uchiha: e verzió hitelességéről mi alapján győződtél meg?
2011. febr. 11. 13:32
10/11 Itachi Uchiha válasza:
Videók, ujságcikkek, szemtanúk elmondásai alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!