Hogy tudtok olyan pártra szavazni aki nem csinál mást csak hallgat, vagy ha megszólal akkor csak mocskolódik, kiállni vitázni nem mer, tenni nem tesz semmit?
amúgy tényt nyert az az állítás is, hogy ha valaki ócsárolja a fideszt (párt nélkül), akkor kapásból kommunista. még ti merészelitek leszólni a többi embert, pártot, hogy gyűlölködő?
nem egy kérdésemből hagytam már ki, hogy melyik pártra szavazok, és a kommentek 1/3-a arról szólt, hogy így kommunista, így szoci, stb
arra senki sem gondolt, hogy jobbikos vagy lmp-s vagyok. Noh de mind1, most se árulom el kivel szimpatizálok, ki tudja talán csak dupla csavar volt és mégis mszp-s vagyok. De a kérdés nem erről szólt, egyáltalán nem az mszp-ről.
Miért megint a pártokban látjátok a hibát!?
Jó, ők sem qrvajók, de TI magatok baszáttok el ezt az egészet!!! Vegyétek már észre!!!
Kérdező!Hogy tisztába legyél ki hány kilós..
Ha én valamiben jobb akarok lenni az ellenfelemnél,akkor elgondolkozom miben vagyok jobb és gyengébb.
Nem plakátolom vele ki az utcát,hogy ne szerezzenek tudomást a gyengeségemről és az erényemről sem!
El szeretnék érni valamit,el is fogom érni,kihasználva a másik erejét-gyengeségét!
Ha arra gondolsz hogy nem adja tudomásodra hogy mi a terv az azért van mert a maszop-sdsz mindjárt támadja a médián keresztűl hogy szar,semmi,blablabla,aztán a végén úgy van beépítve a választási programjukba hogy ezt ők találták ki és a világ legjobb dolga!
Kedves maszop fanok!Nem kell ám a fejeket a homokba dugni!Nem teljesen hülyék az emberek!
De nektek csak az a lényeg a fityisz ne!NE!NE!
A sötétség birodalma!:))))
Én egyik pártot sem istenítem, csak örülök, hogy végre valahára csináltak valamit, de akkor nem írom le, melyikre gondolok, mert nem erről volt szó ebben a kérdéskörben.
Én az emberek primitívségét emeltem csak ki. Vagyis...de igen is, teljesen hülyék az emberek - tisztelet a kivételnek, de sajnos nem sok van. Ezek a kretének felzabálták a tartalékaikat, és basztak világpiacra kiötleni valamit...elfogyott a tartalék, a hitelt is felzabálták, és még ők mennek utcára? Hulljon csak a férgese!!
Kretének kiszelektálódnak...ki mint vet, úgy arat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!