Áramszünet esetén (amikor nem csak nálunk, hanem nagyobb körzetben megy el az áram), már többször észrevettem, h az utcában álló autók riasztója abban a pillanatban megszólal, ahogy pl a tv-m kikapcsol az áramszünet miatt. Ez miért van?
Figyelt kérdés
Nem gondolom úgy, hogy szükséges lenne itt kiegészítenem a kérdésem konkrétumokkal.2011. aug. 30. 12:32
1/2 anonim válasza:
Nem biztos hogy ez az árammal kapcsolatos. Amugy én azt figyeltem hogy a melohelyemen az lift ajtoba van az érzékelö ugye ha az utjába állsz akkor nem csukodik be de sokszor van hogy az ajtó közelbe állsz és akkor se csukodik be. erre azt mondták hogy csak ugy törik meg a fény hogy az érzékelö ugy látja valami van ott. persze ennek semmi köze az auto riasztokhoz de lehet ott is valami hasonlo lehet.
2/2 anonim válasza:
úgy érzékeli, mint egy klasszikus betörést, hogy lekapcsolják a főkapcsolót, gondolva, hogy ezzel a riasztót is lekapcsolják. szóval a riasztó szerintem ezért lép működésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!