Melyik az a párt, amelyik hiteles politikusokból áll, nyugati típusú, nyugatbarát, demokrácián alapuló országot akar, normális jövőképpel, innovatív programmal, és mentes miden populizmustól?
DK? Gyurcsánnyal az élen?
Szerintem pedig az LMP inkább ilyen csak sajnos nem igen szavaznak rá az emberek.
Nem kivánok állástfoglalni politikailag.
Csak egy megjegyzés az LMP egyik jelöltje Budapesten egy olyan srác volt, akit ismertem a gimnáziumből és egy (drog)dealer volt.
Csak a tényt szerettem volna közölni, ha még mindig tetszik az LMP, akkor egészségedre.
(Nem célom semelyik pártot népszerűsíteni)
Amúgy meg sajnos nincs olyan párt, amit leirtál.
Amiért itt a nyugatbarát kormányt akarják és utálják a keleti irányt a nyugatiak pont ugyanazért nem akarnak szóba állni velünk.
A nyugatbarátságnak itt a történelem során csak a magyar irányból volt meg a szándéka a másik oldal nem akarta.
A nyugat számára mi vagyunk a kelet.
Ilyen nincs és nem is lesz.
Még ha alakulna is 1 ilyen társaság, annyi támadást kapnának a nagy pártoktól, hogy totál ellehetetlenülnének.
Utálja a nyugatot?
Közeledhetünk kelet felé is, de abból nem leszünk előrébb semmivel, az biztos.
Szinte csak a kommunisták akartak kelet felé elszakítani minket a nyugattól.
Nem lenne jobb a mondjuk a Csehekhez, Lengyelekhez, Szlovénokhoz hasonlóan az EU-hoz közeledni inkább?
Ráadásul populista is a Jobbik, és nem éppen a demokrácia elkötelezett híve.
Egyik sem passzol.
#
A csehek és a szlovének a lajta túlfelén vannak.
A lengyelek csak most lettek fanatikus nyugatbarátok, bár most a nyugatot is utálják az ukrán katonai beavatkozás elmaradása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!