Ez normális egy 12 éves gyerektől?
Figyelt kérdés
A gyerekem egyfolytában azt mondogatja, hogy (Jobbikos) politikus akar lenni. Folyton 0rbánt szidja és Fideszellenes.2015. jan. 14. 20:27
2/25 anonim válasza:
Nem.
Valaki hulyiti szegeny gyereket.
3/25 anonim válasza:
Amennyiben nem kamu a történet... Ezért még fogok kapni, de az ő korában még furcsább lenne ha Gyurcsányt szeretné :)
4/25 anonim válasza:
Örülj neki, hogy a gyermek nem a te eszed örökölte, így még viheti is valamire az életben.
5/25 A kérdező kommentje:
Először én is azt mondtam, hogy normális de a párom mondta, hogy egy átlagos gyerek nem ezt mondogatja egész nap.
2015. jan. 14. 21:43
6/25 A kérdező kommentje:
Ugyanis én is Jobbikos vagyok
2015. jan. 14. 21:43
7/25 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy egy 12 éves srác "folyton Orbánt szidja" és "Jobbikos".. Egy ennyi idős fiú egyszerűen nem láthatja át jól a dolgokat, csak a környezetében/TV-ben látottakat mímeli.. Valószínűleg nem sok fogalma van arról, hogy miért utál valakit és hogy mi a különbség a pártok között.
Ennyi idősen inkább focizzon meg hülyéskedjen a barátaival az ember.. Próbáljátok meg lebeszélni erről, mert ha 12 évesen ezt előadja az iskolában jó nagy hülyét csinál magából és bajba is kerülhet.
8/25 anonim válasza:
Nem jó dolog a politikát hazavinni. Ahogy a saras, kutyaszaros cipőt nem visszük be, úgy a politika is maradjon odakint.
9/25 anonim válasza:
12 Évesen én legóztam, és játszottam.
10/25 anonim válasza:
Gratulalok kedves szulo.
Szegyelned magad inkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!