Látod, megérkeztem az lmp-s és liberális kommentelők, akik ha most Schiffer szeretné a gyereked, egyből nem lenne annyira probléma, ha valaki hazaviszi a politikát, és egyből nem kéne szégyellned magad! :D Nem baj, had hisztizzenek csak! :DD
2015. jan. 15. 07:04
12/25 anonim válasza:
megérkeztek*
2015. jan. 15. 07:04
13/25 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy milyen part, ez szegyen a szulore nezve, ha Jobbikos akar lenni, ha LMP-s.
Ez csak azt bizonyitja hogy a szulo is kupplungos, mert ez a xar omlik belole otthon is, amitol inkabb meg kellene vedeni egy ilyen kis gyereket.
Nem baj majd kupplungos lesz a gyerek is.
2015. jan. 15. 08:12
14/25 anonim válasza:
Én inkább az ilyen analfabétáktól védeném meg a gyerekem, aki írni sem tud helyesen, de próbál észt osztani.
2015. jan. 15. 15:04
15/25 anonim válasza:
Elég ciki lesz ha a tanárainak is elkezdi mondogatni ezeket, vagy ha elkezdi emlegetni hogy ő jobbikos, első sorban nektek szülőknek lesz ciki mert nem csak a gyereket, de titeket is megnéznek majd, mert azt hiszik ti beszélitek tele a fejét.
Az annyira nem nagy gond ha érdekli a politika a gyereket, csak azt kel elmagyarázni neki hogy tartsa ezt otthon.
2015. jan. 16. 17:00
16/25 Koplárovics Béci válasza:
Biztos megsértettem valaki a hasonlatommal, de akkor leírom nélküle:
A gyerek csak átveszi azt, amit a szülőktől lát. Ha ezt, hát ezt.
2015. jan. 16. 18:09
17/25 anonim válasza:
utolsó: neked ebbe nem hiszem h lenne tapasztalatod.. ez hülyeség, úgy ahogy van. 12 éves gyerek. miért lenne neki menő hogyha azt csinálja amit a szüleitől lát? főleg a politikába? na mind1.
Kérdező : semmi probléma. én 21 éves vagyok és ugyan így vagyok vele.De inkább olyan között terjessze akik jobbikosak, hogy ő is az. Mellesleg ez elmúlhat ez az érzés, reméljük nem fog :)
2015. jan. 17. 22:31
18/25 anonim válasza:
utolsó: és akkor kérdezitek mindig, hogy mi a baj a jobbikkal, pedig itt látható: az erkölcsi/etikai érzéketek nincs a helyén. Egy 12 éves gyereknek nem lenne szabad ilyen szinten politikával foglalkoznia. Ez semmiképp sem normális.
2015. jan. 18. 13:31
19/25 anonim válasza:
Én is azt csinálom 12 évesen de én értem mit beszélek meg pontosan tudom hogy orbán gazdaság ellenes politikáját minden normális ember utálja.Ja és Vona Gábor valószínüleg jobb kormányzást érne el mint orbán.
2015. jan. 19. 20:52
20/25 anonim válasza:
Tudod ez olyan, hogy hiába van igazad, itt ha te azt merészeled írni, hogy a Jobbik jól kormányozna, akkor lehetsz te akárhány éves, náci leszel meg fasiszta meg egyéb unalmas jelzőt aggatnak rád. Ha Schiffert vagy az Együtt-PM politikailag impotens politikusait írod, akkor pedig lehetsz te 5 éves, nagyon jól értesz a dolgokhoz. GYK-n ez így megy. :DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!