Kire fogsz szavazni a választáson?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, egy kis statisztikát szeretnék összeállítani az oldal válaszolóiból, ha nem is reprezentatív, de mindenképp érdekes lesz az eredmény! Várok sok sok választ! hajrá!;)2010. febr. 13. 14:35
11/53 anonim válasza:
17:22-vel részben egyetértek, kiegészítés:
mszp: hiteltelenné váltak
így valószínűleg LMP, velük nagyjából egyetértek.
14/53 anonim válasza:
Nem szavaznék másra, csak a Jobbikra, ez teljesen bizonyos.
És megalapozott döntésről van szó.
15/53 anonim válasza:
Jobbik, egy próbát megér. Az EP-választásokon nem rájuk szavaztam, de azóta többé kevésbé figyelemmel kísérem, hogy mit csináltak ők és a többi párt, ez alapján meggyőzött.
16/53 anonim válasza:
Én jelenleg csak azt tudom biztosan, hogy elmegyek szavazni. Talán LMP.
17/53 anonim válasza:
Egyelőre a Jobbik az a párt, amelyikre a voksom adnám. De még messze van április...
18/53 anonim válasza:
Természetesen a Jobbikra. 1 hetet töltöttem azzal, hogy végnéztem minden párt programját és csak a Jobbiké ér vmit. A Fidesz-Maszop egykutya(aki nem tanult az utóbbi pár évből az vessen magára), MDF és SZDSZ házassága borzalom... Az LMP-HP jó lenne csak sajna ők a cigányságot akarják előtérbe helyezni... A Munkáspárt és a MCF szerintem érthető miért nem...:) Hajrá JOBBIK!!!
20/53 anonim válasza:
Nem tudom. Senki ne higgye hogy a fidesz jobb lesz mint az MSZP(pedig öket se kedvelem) Jobbik érthetö hogy miért nem....:S MDF-SZDSZ meg sztem is gusztustalan. Érdekes módon nem fpglalkoznak azzal hogy 2 ellentétes politikájuk van. Lehet hogy LMP-re szavazok. De a legvalószínübb hogy el se megyek, pedig ez lenne az elsö. (19/F) Ezekre szavazni?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!