Miért nem lehetett Simon Perezre szavazni a választáson?
Figyelt kérdés
Megkaptam a szavazólapot, bementem a fülkébe, átfutottam a neveket, semmi. Még egyszer... Megint semmi. Nem volt a listán! Nem felháborító? Most akkor nem is az övé Agyarország? Miért nem volt a listán?? A gárdisták elcsalták a választást?2010. máj. 3. 12:04
1/8 anonim válasza:
Újabb értelmetlen, provokatív kérdés... Rád mért nem lehetett szavazni, ha olyan okos vagy?
2/8 anonim válasza:
Még hogy nem lehetett...
Hát ő nyerte a választást.
A szavazók 2/3-a felismerte a nevek között, csak te nem.
4/8 anonim válasza:
Azért nem lehetett, mert egy debil vagy. Esetleg retardált. Amelyik jobban tetszik.
5/8 anonim válasza:
Hogyne lehetett volna!!! Csak más néven futott: "Fidesz".
Ugyanúgy SZDSZ-re is lehetett szavazni, ők meg "LMP" néven nyomultak.
Választás előtt érdemes tájékozódni :))
6/8 anonim válasza:
Nem igaz... ennyire nem értitek a viccet??? El kéne gondolkodni ki a retardált. Én röhögtem egyet, kész.
7/8 anonim válasza:
Kérdező = buta.
Irány a történelemóra.
8/8 anonim válasza:
Lehetett Perezre szavazni.
Ha Fideszre vagy MSZP-re tetted az X-et akkor Perezé a szavazatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!