Kire fogsz szavazni a választáson?
"mszp, hogy ne legyen kétharmad. Szomorú, hogy nincs egy rendes liberális párt, és az utódpártra kell leadnom a szavazatomat."
Liberálisként posztbolsevikokra szavazol? Nem rossz. Összenő, ami sosem vált külön. :D
Nem vagyok rá büszke, sőt, deha végignézem az opciókat, ez az egyetlen reális lehetőség
1: a fidesz a pécsi vízmű körüli hercehurcával megmutatta, mi lesz, ha kétharmadot kapnak. Orbán használta a pénzkapitalizmus szót.
2: A jobbik eszmeisége olyan távol áll tőlem, mint ha egy másik bolygón élnénk, pedig nem a rózsadombon élek.
3: az szdsz-mdf házasság szerintem gusztustalan, konzervatívokra nem szavazok, plusz ameddig retkes a pártelnök, amúgy se kapnak tőlem voksot, és lehet, hogy elveszne a szavazatom, amit nem akarok.
Maradnak a komcsik. Ez van. Ha választhat az ember a tökönrúgás, a vékonybélkitépés, meg a fejlevágás közt, a tökönrúgást választja, pedig tudja, hogy az se egy leányállom.
Az előttem szóló érvelése helyes, csak a vége nem.
Természetesen Jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!