Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire fogsz szavazni a választá...

Kire fogsz szavazni a választáson?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, egy kis statisztikát szeretnék összeállítani az oldal válaszolóiból, ha nem is reprezentatív, de mindenképp érdekes lesz az eredmény! Várok sok sok választ! hajrá!;)
2010. febr. 13. 14:35
1 2 3 4 5 6
 1/53 Dymo ***** válasza:
11%
Én a " Magyar Galaktikus Birodalomért"-ra fogok szavazni,szerintem 10% körül leszünk!!!
2010. febr. 13. 14:47
 2/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem unod még?,naponta legalább 100 ilyen kérdés van.majd ápr.11-én megtudod,ezekből a válaszokból semmi következtetést nem lehet leszűrni.
2010. febr. 13. 14:48
 3/53 anonim ***** válasza:
78%
Jobbik
2010. febr. 13. 15:04
 4/53 anonim ***** válasza:
78%
jobbik
2010. febr. 13. 16:20
 5/53 anonim ***** válasza:
24%
mszp, hogy ne legyen kétharmad. Szomorú, hogy nincs egy rendes liberális párt, és az utódpártra kell leadnom a szavazatomat.
2010. febr. 13. 17:01
 6/53 anonim ***** válasza:
53%

"mszp, hogy ne legyen kétharmad. Szomorú, hogy nincs egy rendes liberális párt, és az utódpártra kell leadnom a szavazatomat."

Liberálisként posztbolsevikokra szavazol? Nem rossz. Összenő, ami sosem vált külön. :D

2010. febr. 13. 17:16
 7/53 anonim ***** válasza:
41%

Nem vagyok rá büszke, sőt, deha végignézem az opciókat, ez az egyetlen reális lehetőség

1: a fidesz a pécsi vízmű körüli hercehurcával megmutatta, mi lesz, ha kétharmadot kapnak. Orbán használta a pénzkapitalizmus szót.

2: A jobbik eszmeisége olyan távol áll tőlem, mint ha egy másik bolygón élnénk, pedig nem a rózsadombon élek.

3: az szdsz-mdf házasság szerintem gusztustalan, konzervatívokra nem szavazok, plusz ameddig retkes a pártelnök, amúgy se kapnak tőlem voksot, és lehet, hogy elveszne a szavazatom, amit nem akarok.

Maradnak a komcsik. Ez van. Ha választhat az ember a tökönrúgás, a vékonybélkitépés, meg a fejlevágás közt, a tökönrúgást választja, pedig tudja, hogy az se egy leányállom.

2010. febr. 13. 17:22
 8/53 anonim ***** válasza:
78%

Az előttem szóló érvelése helyes, csak a vége nem.

Természetesen Jobbik.

2010. febr. 13. 17:33
 9/53 anonim ***** válasza:
77%
Csakis a JOBBIK.Hátha tényleg eltudjuk űzni a cigányokat.Az összes többi párt azokat védi.Fejétől bűzlik a hal.Ez már így is cigányország nem Magyarország.Szebb jövőt.
2010. febr. 13. 17:34
 10/53 anonim válasza:
26%
MSZP
2010. febr. 13. 18:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!