Nektek mi nem tetszik az LMP-ben?
Nézz körül rájöhetsz ,hogy Szakasics Árpádnak
leszármazottja Shiffer András, ezek soha sem halnak ki mindig a családba folytatják a politizálást mert a politikába sok pénz van.semmi szimpatikus nincsen bennük valamikor amikor alakultak,nagy volt a mellényük csak darabokra hullottak a nézetkülönbségek miatt, nem lehet összefésülni különböző helyeken addig politizáló és kiszolgáló embereket, ezek megélhetési politizálók és nem politikusok mint ahogyan Gyurcsány is csak egy brutálisan meggazdagodott pénzhajhász szófosó, meg kell nézni mikor már üvöltözik hogy hatásosabb legyen mintha nem lenne normális hasonlít Schifferre meg Szél Bernadettre nyálfröcsögők,és mi ezeket kajáljuk, és elhisszük hogy jobb lesz.Mi kell a népnek cirkusz no ők csinálják,és közbe a Fidesz szabadon garázdálkodik,mert már ott is erősen repedeznek a falak.Az LMP-é fala már lehullt AZÉRT VAN EZ A NAGY NYÁLVERÉS A SZÉL BERNADETT HÁT AZ BORZASZTÓ, Schiffer is egy kutyaütő fószer a politikába de szerintem ügyvédként dörzsölt lehet mert nagyon ért a szócsavaráshoz sokszor nagyon urukaffer.
Ez a politikai elit úgy szar ahogy van de majd kire lehet és kire fogunk szavazni vagy otthon maradunk, én mindig Fidesz szavazó voltam de többet soha, egykulcsos arányos adókulcs hülyítés , biztosirtási adó, útdíj,
rengeteg fogyasztást terhelő adók,BETÉTI KAMATOKAT 22%-RA MEGADÓZTATTÁK, BANKVÁSÁRLÁSOK minek, mikor sorra buknak be a magyar tulajdonú pénzintézetek, mert magyar bankár sem jó bankár, úgy is kifoszt, nézd meg a Széchenyi bankot illetve a Töröcskei István pénzügyi birodalmát BEDŐLT, minden pénzügyi és banki szabályt megszegtek és Ő volt a FIDESZ vezette ÁKK vezére.30millió fölött pénz az ablakba, most meg az újabb 4 bank és a BROKIK Hol élünk emberek??? és ebbe uszik az LMP is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!