Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Lehetségessé válik majd, hogy...

Lehetségessé válik majd, hogy 40 év ledolgozott munkaviszony után el lehessen menni nyugdíjba, ha a Fidesz nyer?

Figyelt kérdés
Eddig úgy tudom,hogy csak akkor lehet elmenni,ha elmúlt valaki 60 éves.Anya most 55 és megvan neki a 40 év ledolgozott, de nincs munkája egy ideje és szeretne nyugdíjba menni.
2010. febr. 12. 14:11
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Hát mivel ilyen kedves vagy és a kérdéstől már ezerrel eltér inkább gondolkodj a helyzeteden,biztos nem vagy alku képes mert nem érsz annyit nekik:))))
2010. febr. 21. 09:38
 32/33 anonim ***** válasza:
Szerintem ,ha megvizsgálnánk ,hogy a mai nyugdíjasok között,hánynak van negyven év munkaviszonya érdekes eredményt kapnánk.Szerintem ennyi munkaviszony után jogos lenne,hogy valaki elmehessen nyugdijba.Azt nem tudom,hogy ezt ki fogja megvalósitani,de ennek alapnak kéne lenni.
2010. febr. 21. 19:20
 33/33 anonim ***** válasza:
qrva egyszerű...ha megtermeli a nemzetetek a lét, akkor lesz nyugdíj is.
2010. febr. 21. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!