Lehetségessé válik majd, hogy 40 év ledolgozott munkaviszony után el lehessen menni nyugdíjba, ha a Fidesz nyer?
Figyelt kérdés
Eddig úgy tudom,hogy csak akkor lehet elmenni,ha elmúlt valaki 60 éves.Anya most 55 és megvan neki a 40 év ledolgozott, de nincs munkája egy ideje és szeretne nyugdíjba menni.2010. febr. 12. 14:11
31/33 anonim válasza:
Hát mivel ilyen kedves vagy és a kérdéstől már ezerrel eltér inkább gondolkodj a helyzeteden,biztos nem vagy alku képes mert nem érsz annyit nekik:))))
32/33 anonim válasza:
Szerintem ,ha megvizsgálnánk ,hogy a mai nyugdíjasok között,hánynak van negyven év munkaviszonya érdekes eredményt kapnánk.Szerintem ennyi munkaviszony után jogos lenne,hogy valaki elmehessen nyugdijba.Azt nem tudom,hogy ezt ki fogja megvalósitani,de ennek alapnak kéne lenni.
33/33 anonim válasza:
qrva egyszerű...ha megtermeli a nemzetetek a lét, akkor lesz nyugdíj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!