El lesz törölve a 40 év munkaviszony utána nyugdíj? Vagy már elvan?
Ugye mekkora baj, hogy a könyv előtt ülés nem munka? Én is azt akarom, hogy kapjak fizetést, mivel középiskolába járok!
Pont, hogy ennek kéne maradnia...
21:53
Persze aki meg tanulni is lusta azzal kivételezzünk mi?
Szerintem meg a nőknek magasabb nyugdíjkorhatár kéne, mert úgyis tovább élnek. Inkább a férfiaknak kéne 40 év munkaviszony után nyugdíjba menni hogy -ha már fizetniük kell- akkor kapjanak is vissza valamit még életükben.
22:16
"Ugye tudod, hogy az ápolók (mint anyám, aki 35 éve az), kb. napi szinten 100 kg-s betegeket emelgetnek?"
És akkor most mit csináljak? Asszed a férfiak nem? A férfiak általában sokkal nehezebb munkákat végeznek mint a nők.
De nem is ez a lényeg hanem az hogy korábban halnak. Így már el sem érik a nyugdíjkorhatárt hanem előtte elpatkolnak tehát egész életükben csak fizetik be a sok lóvét amiből semmit nem látnak!
" A férfiak általában sokkal nehezebb munkákat végeznek mint a nők. "
Rendben, kezdj el akkor nőkkel radiátorokat emeltetni meg stb...
22:35
Na látod. Nem is beszélve arról hogy az elméleti szervezőmunka is általában a férfiakra marad.
Ehhez képest a nők ugyanannyit esetenként többet is keresnek ilyen munkákkal hogy recepciós, meg telemarketinges meg hostess.
akkor ahhoz mit szóltok hogy a minta USA nevű országban indítottak egy olyan népszavazási kezdeményezést és csináltak egy olyan törvényjavaslatot, hogy mivel USÁban a nők átlagban több időt élnek mint a férfiak a nők több nyugdíjjárulékot fizessenek, mert ugye hosszabb ideig jár nekik általában a nyugdíj
ezt nem én találtam ki, metro újságban volt
egyébként a nőkre ugyanaz vonatkozzon mint a férfiakra.....
milyen dolog az, hogy csak a nőknek jár ez meg az....
na ez a diszkrimináció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!