Akik azt nyomják, hogy a Jobbik nem nyerhet 2018-ban, liberálisok?
"Én magyar vagyok, nem liberális"
a kettő nem zárja ki egymást, a liberalizmus egy eszme, és nem származás
"a kettő nem zárja ki egymást, a liberalizmus egy eszme, és nem származás"
Manapság viszont a liberalizmushoz hozzátartozik Magyarországon a magyargyűlölet, Németországban a németgyűlölet, stb. Márpedig a magyarság és a magyargyűlölet szerintem kizárja egymást.
"Manapság viszont a liberalizmushoz hozzátartozik Magyarországon a magyargyűlölet, Németországban a németgyűlölet, stb. "
sok ember a liberalizmus álarca mögé bújik, pedig köszönőviszonyba sincs vele, ők a magyar és németgyűlölők
"Manapság viszont a liberalizmushoz hozzátartozik Magyarországon a magyargyűlölet, Németországban a németgyűlölet, stb. "
Ez egy baromsag. Liberalis vagyok, de egyaltalan nem gyulolom a magyarokat, sot, senkit sem gyulolok.
Viszont kritikat barmikor batran megfogalmazok, ezt ertelmezik sokan magyargyuloletnek.
"Ez egy baromsag. Liberalis vagyok, de egyaltalan nem gyulolom a magyarokat, sot, senkit sem gyulolok."
nem is a liberálisokról volt szó hanem azokról akik a liberalizmus álarca mögé bújnak. Nem liberálisok csak annak vallják magukat, hogy okosabbnak tűnjenek.
Ha a szélsőségesek hatalomra kerülnek, még a Fideszt gyűlölő balosok is sírva könyörögnének, hogy inkább a Fidesz legyen kormányon.
Maradjon a jelenlegi kormány, most végre rendben van az életem, ami a Gyurcsány, és Bajnai alatti időszakban nem volt elmondható.
megint egy buta kérdés.. nem lehet rá válaszolni...
IGEn mind azok! Egytől egyig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!