Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Akik azt nyomják, hogy a...

Akik azt nyomják, hogy a Jobbik nem nyerhet 2018-ban, liberálisok?

Figyelt kérdés
Miért ne lehetne a Jobbiknak is esélye?! Hisz a 2. legerősebb párt, akárki, akármit mond.

2015. febr. 10. 17:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, gondolkozzál már egy cseppet.. Az LMP egyetlen stabil szavazóbázisa a budapesti liberális értelmiségiek. Na szerinted, ha elkezdenének a jobbikkal haverkodni, ezeket a szavazóikat instant elveszítenék, politikai öngyilkosság lenne az egész pártra nézve. Na most tudjuk, hogy az lmp stábjában nincsenek Kissinger képességű emberek, de azért erre az összefüggésre ők is rájönnek.
2015. febr. 11. 07:59
 22/29 anonim ***** válasza:
94%

"Én magyar vagyok, nem liberális"

a kettő nem zárja ki egymást, a liberalizmus egy eszme, és nem származás

2015. febr. 11. 13:35
 23/29 anonim ***** válasza:
3%

"a kettő nem zárja ki egymást, a liberalizmus egy eszme, és nem származás"

Manapság viszont a liberalizmushoz hozzátartozik Magyarországon a magyargyűlölet, Németországban a németgyűlölet, stb. Márpedig a magyarság és a magyargyűlölet szerintem kizárja egymást.

2015. febr. 11. 17:23
 24/29 anonim ***** válasza:

"Manapság viszont a liberalizmushoz hozzátartozik Magyarországon a magyargyűlölet, Németországban a németgyűlölet, stb. "

sok ember a liberalizmus álarca mögé bújik, pedig köszönőviszonyba sincs vele, ők a magyar és németgyűlölők

2015. febr. 11. 17:32
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

"Manapság viszont a liberalizmushoz hozzátartozik Magyarországon a magyargyűlölet, Németországban a németgyűlölet, stb. "

Ez egy baromsag. Liberalis vagyok, de egyaltalan nem gyulolom a magyarokat, sot, senkit sem gyulolok.

Viszont kritikat barmikor batran megfogalmazok, ezt ertelmezik sokan magyargyuloletnek.

2015. febr. 11. 19:03
 26/29 anonim ***** válasza:
73%

"Ez egy baromsag. Liberalis vagyok, de egyaltalan nem gyulolom a magyarokat, sot, senkit sem gyulolok."

nem is a liberálisokról volt szó hanem azokról akik a liberalizmus álarca mögé bújnak. Nem liberálisok csak annak vallják magukat, hogy okosabbnak tűnjenek.

2015. febr. 11. 19:34
 27/29 anonim ***** válasza:

Ha a szélsőségesek hatalomra kerülnek, még a Fideszt gyűlölő balosok is sírva könyörögnének, hogy inkább a Fidesz legyen kormányon.

Maradjon a jelenlegi kormány, most végre rendben van az életem, ami a Gyurcsány, és Bajnai alatti időszakban nem volt elmondható.

2015. febr. 11. 23:25
 28/29 anonim ***** válasza:
miért nem nyertek tavaly? jah, mert nem mentek el az emberek szavazni? :D honnan tudhatjuk, hogy akik nem mentek el, azok jobbikosok ÉS honnan tudod, hogy 2018-ban el fognak-e menni...:D ezen kéne elgondolkozni kedves kérdező...még azt mondod, "akárki akármit mond" :D ezt nevezik szűklátókörűségnek...sokra megy a jobbik a támogatóival, amikor az ország egy része 30%-a a fideszre szavaz, 25% meg rájuk, ha nem tudják a maradékot meggyőzni, mert nem érdekli őket :D
2015. febr. 12. 09:56
 29/29 WheneverYouWant ***** válasza:

megint egy buta kérdés.. nem lehet rá válaszolni...

IGEn mind azok! Egytől egyig...

2015. febr. 12. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!