Akik azt nyomják, hogy a Jobbik nem nyerhet 2018-ban, liberálisok?
Na és mik ezek a jól látható jelek, hmm?
Lehet, h abban a mesebeli világban ahol élsz nehéz elhinni, de a Jobbik egy vállalhatatlan párt. Senki sem fog velük koalícióra lépni.
De nyugodtan hidd csak az ellenkezőjét, ha attól jobban érzed magad.
Egyébként itt a kérdező felvetett egy érdekes dolgot, nem akarsz rá válaszolni? Ahelyett, h hetente megkérdezed nyerhet-e a Jobbik 2018-ban.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__6..
Nem látnám, h a Jobbikfanok tobzódnának abban a topicban. Vajon miért? Kellemetlen a téma?
"Remélem az lmp kiesik a parlamentből"
Én is remélem, nem szeretem őket. Nem tudom miből gondoltad az ellenkezőjét.
"szánalmasan kalimpálnak a Jobbik körül"
Ezt ugyan hol olvastad? :D
"Veled ellentétben én nem a közmédiából tájékozódom."
Nem nézek TV-t.
"Persze az olyanokat, mint te, simán megvezeti stiffler bácsi.... és közben visítva röhög a választókon."
Mondom, h nem rá szavaztam.
"ha a Jobbik választást nyer és támogatásra lesz szüksége az lmpvel fognak megegyezni"
Te szerencsétlen, ha az LMP kiesik akkor a Jobbik hogyan fog velük megegyezni? Néha gondolkodni kellene, nem csak a pártpropagandát nyomni.
"De ez nem változtat azon, hogy te teljesen sötét vagy és mindent elhiszel, amit politikus mond és láttat vagy láttatni akar."
Aha, én vagyok a sötét. És én hiszek el mindent. Harmadjára kérlek, válaszolj erre a kérdésre az imádott Jobbikodról:
Mi a Jobbik 5 éves parlamenti jelenlétének a mérlege?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__6..
Nem tudom, hogy a liberálisok ezt nyomják-e, de azt tudom, aki képes józanul gondolkodni, a realitásokat veszi figyelembe az tudja, hogy a Jobbik soha nem fog nyerni.
Hogy miért, azt itt hosszú lenne kifejteni, különben is, aki érzelemből politizál, azt csak felbosszantaná az ilyesmi.
speciel liberalis vagyok, de ennek semmi koze ahhoz hogy mi a velemenyem a jobbik eselyeirol.
Szerintem akar nyerhet is, semmi sincs kizarva, de ennek eleg kicsi az eselye. A Fidesz baromi eros, sokkal jobban szervezett, kezukben a media, a birosagok, a hatosagok, minden.
"egyébként az lmp soha nem jutna hatalom közelébe sem a maga 4-5 %-val?!"
Lásd SZDSZ. Lásd "KDNP".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!