Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Akik azt nyomják, hogy a...

Akik azt nyomják, hogy a Jobbik nem nyerhet 2018-ban, liberálisok?

Figyelt kérdés
Miért ne lehetne a Jobbiknak is esélye?! Hisz a 2. legerősebb párt, akárki, akármit mond.

2015. febr. 10. 17:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
29%

Na és mik ezek a jól látható jelek, hmm?

Lehet, h abban a mesebeli világban ahol élsz nehéz elhinni, de a Jobbik egy vállalhatatlan párt. Senki sem fog velük koalícióra lépni.

De nyugodtan hidd csak az ellenkezőjét, ha attól jobban érzed magad.

Egyébként itt a kérdező felvetett egy érdekes dolgot, nem akarsz rá válaszolni? Ahelyett, h hetente megkérdezed nyerhet-e a Jobbik 2018-ban.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__6..

Nem látnám, h a Jobbikfanok tobzódnának abban a topicban. Vajon miért? Kellemetlen a téma?

2015. febr. 10. 18:46
 12/29 A kérdező kommentje:
Látom, savanyú a szőlő... :D Remélem az lmp kiesik a parlamentből,,,,szánalmasan kalimpálnak a Jobbik körül, mellett...mert tudják, hogy egyébként nulla esélyük.... Veled ellentétben én nem a közmédiából tájékozódom. Viszont annyit mondhatok, hogy van 1-2 már exlmp-s ismerősöm...Nem véletlenül exlmp-sek...Persze az olyanokat, mint te, simán megvezeti stiffler bácsi.... és közben visítva röhög a választókon. Persze jobbikos politikusokat is ismerek, ők sem szentek, de mégsem (közel sem) olyan képmutató id ták, mint az lmp-sek... Úgyhogy elhiheted, ha a Jobbik választást nyer és támogatásra lesz szüksége az lmpvel fognak megegyezni.....mivel Vona szerint ők még nem szerepeltek le, hiába az ideológiai különbségek. De ez nem változtat azon, hogy te teljesen sötét vagy és mindent elhiszel, amit politikus mond és láttat vagy láttatni akar. Gratulálok.
2015. febr. 10. 19:02
 13/29 A kérdező kommentje:
Úgyhogy ezért is remélem, hogy 2018-ban mindenki a Jobbikra szavaz inkább, minthogy ez a kis mocs..ok stiffler bejusson a parlamentbe...Remélem nem fognak. A Jobbik inkább a viktátorral kooperáljon, mint ezzel a kis majom képmutató andriskával. Undorítóbb palit nála nem ismerek...pedig elég nagy a parlament. Nem beszélve arról, hogy mindenki utálja a párton belül is....Vicc
2015. febr. 10. 19:09
 14/29 anonim ***** válasza:
32%

"Remélem az lmp kiesik a parlamentből"

Én is remélem, nem szeretem őket. Nem tudom miből gondoltad az ellenkezőjét.

"szánalmasan kalimpálnak a Jobbik körül"

Ezt ugyan hol olvastad? :D

"Veled ellentétben én nem a közmédiából tájékozódom."

Nem nézek TV-t.

"Persze az olyanokat, mint te, simán megvezeti stiffler bácsi.... és közben visítva röhög a választókon."

Mondom, h nem rá szavaztam.

"ha a Jobbik választást nyer és támogatásra lesz szüksége az lmpvel fognak megegyezni"

Te szerencsétlen, ha az LMP kiesik akkor a Jobbik hogyan fog velük megegyezni? Néha gondolkodni kellene, nem csak a pártpropagandát nyomni.

"De ez nem változtat azon, hogy te teljesen sötét vagy és mindent elhiszel, amit politikus mond és láttat vagy láttatni akar."

Aha, én vagyok a sötét. És én hiszek el mindent. Harmadjára kérlek, válaszolj erre a kérdésre az imádott Jobbikodról:

Mi a Jobbik 5 éves parlamenti jelenlétének a mérlege?

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__6..

2015. febr. 10. 19:13
 15/29 anonim ***** válasza:
47%

Nem tudom, hogy a liberálisok ezt nyomják-e, de azt tudom, aki képes józanul gondolkodni, a realitásokat veszi figyelembe az tudja, hogy a Jobbik soha nem fog nyerni.

Hogy miért, azt itt hosszú lenne kifejteni, különben is, aki érzelemből politizál, azt csak felbosszantaná az ilyesmi.

2015. febr. 10. 19:14
 16/29 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó, te láttál már olyat bármelyik párt szimpatizánsai között, aki nem érzelemből politizál?
2015. febr. 10. 19:20
 17/29 anonim ***** válasza:

speciel liberalis vagyok, de ennek semmi koze ahhoz hogy mi a velemenyem a jobbik eselyeirol.

Szerintem akar nyerhet is, semmi sincs kizarva, de ennek eleg kicsi az eselye. A Fidesz baromi eros, sokkal jobban szervezett, kezukben a media, a birosagok, a hatosagok, minden.

2015. febr. 10. 19:33
 18/29 anonim ***** válasza:
Én jobbliberális vagyok( NEM konzervatív), és Én is azt mondom, hogy nem fog nyerni- de Én meg is tudom indokolni;)
2015. febr. 10. 20:07
 19/29 anonim ***** válasza:
Ja, Én utálom a Fityiszt, csakúgy, mint a Ma.szopot illetve a Szadesz ámokfutását is mélységesen elítélem- EGYIK SEM AKARJA AZ ÉLETSZÍNVONALAT NÖVELNI, ILLETVE DE- A CSALÁDJA SZÁMÁRA...
2015. febr. 10. 20:08
 20/29 Koplárovics Béci ***** válasza:

"egyébként az lmp soha nem jutna hatalom közelébe sem a maga 4-5 %-val?!"

Lásd SZDSZ. Lásd "KDNP".

2015. febr. 10. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!